Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Старший викладач кафедри фізичного виховання УжНУ став «Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України»

Вітаємо Андрія Федорішка із високим званням і бажаємо міцного здоров’я та успіхів у здійсненні задуманого!

0 405
Старший викладач кафедри фізичного виховання УжНУ став «Заслуженим працівником фізичної культури і спорту України»
Максим Офіцинський із наставником Андрієм Федорішком
Днями на адресу редакції надійшла приємна звістка: за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Указом Президента України №286/2017 від 28 вересня 2017 р. старшого викладача кафедри фізвиховання факультету здоров’я та фізичного виховання Андрія Андрійовича Федорішка вдостоєно почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Андрій Федорішко самовіддано й натхненно працює в нашому виші вже 35 років. За цей час він виховав не одне покоління професійних спортсменів. Тож нехай Ваш, Андрію Андрійовичу, невичерпний потенціал, енергія і багатий досвід і далі служать на благо спорту Закарпаття й України загалом, сприяють формуванню енергійної, активної, здорової нації.

Колектив факультету здоров’я і фізичного виховання та редакція Медіацентру щиро вітають Андрія Федорішка з високою нагородою, бажають йому міцного здоров’я, успіхів у здійсненні всього задуманого!
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.