Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники УжНУ здобули медалі Кубка України з паверліфтингу

Вітаємо цьогорічну випускницю бакалавратури факультету здоров’я та фізвиховання Едіту Ковач, 4-курсницю цього ж підрозділу Наталію Магу та професора факультету туризму й МК Романа Корсака з успішними виступами в складі збірної Закарпаття

0 178
Троє спортсменів Ужгородського університету у складі збірної Закарпаття взяли участь у Кубку України з класичного паверліфтингу серед чоловіків і жінок у Коломиї.
Наталія Мага
Наталія Мага

У ваговій категорії до 57 кг срібною призеркою серед жінок стала 4-курсниця факультету здоров’я та фізичного виховання Наталія Мага. У присіданні вона здолала 125 кг, у жимі лежачи підняла 57,5 кг, у тязі – 135 кг і набрала у сумі триборства 317,5 кг, що на 27,5 кг вище за норматив кандидата у майстри спорту України, який спортсменка виконала вперше. До того ж Наталка перевершила свій дотеперішній особистий рекорд на 55 кг!

У категорії до 69 кг «срібло» виборола цьогорічна випускниця-бакалавр цього ж факультету Едіта Ковач, сума трьох вправ якої сягнула 347,5 кг (147,5+70+130 кг), що також вище за кандидатський норматив. Обидві призерки тренуються в секції атлетизму кафедри фізичного виховання під керівництвом старшого викладача Андрія Федорішка.

Серед чоловіків у ваговій категорії до 120 кг бронзовим призером став завідувач кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства факультету туризму та міжнародних комунікацій, професор Роман Корсак, котрий підняв у сумі триборства 632,5 кг (240+130+262,5 кг).

Завдяки успішному виступу наших спортсменок, котрі зробили найбільший внесок до командної скарбниці, жіноча збірна Закарпаття посіла третє місце в загальному заліку, а професор УжНУ додав вагомі очки для перемоги Закарпатської області у командному заліку серед чоловіків.

Після короткого відпочинку Наталія Мага розпочне підготовку до Кубка Європи серед університетів, який відбудеться у березні в Люксембурзі.

За інформацією Андрія Федорішка,
заслуженого працівника фізичної культури і спорту України
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.