Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Стартував «Тиждень менеджменту в УжНУ»

На факультеті історії та міжнародних відносин у рамках традиційного свята влаштували фотовиставку «День з життя студента», урочисте засідання, конкурс «Найрозумніші»

0 170

Стартував «Тиждень менеджменту в УжНУ»

4 березня на факультеті історії та міжнародних відносин стартувало вже традиційне свято «Тиждень менеджменту в УжНУ».

Стартував «Тиждень менеджменту в УжНУ»Розпочали відзначення із фотовиставки «День з життя студента». У межах події студенти ділилися враженнями від заходів, що були зафіксовані на світлинах, пов’язаних із навчанням та відпочинком. Після виступів молодих людей стало зрозуміло, що вонм сформовані в дружні групи, в яких є своя культура та емоції.

Стартував «Тиждень менеджменту в УжНУ»Наступним кроком стало офіційне відкриття заходу. На урочистість завітало близько 40 студентів Природничо-гуманітраного коледжу УжНУ, а також молодь факультету історії на міжнародних відносин, що здобуває фах маркетолога, менеджера, прийшли й викладачі кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту.

Із вітальним словом до присутніх звернулася завідувачка кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту доц. О. Дюгованець, яка під час виступу акцентувала на перспективності спеціальностей, особливостях навчання у нас, вимогах та компетенціях.

В. Андрейко
В. Андрейко

Від ОДА привітав усіх начальник управління молоді і спорту доц. В. Ерфан, а від представників бізнесу – керівник ТОВ «В.С.Б. ГРУПП» В. Добош. Василь Васильович, між іншим, розповів і цікаву історію власного успіху, наголосив на важливості навчання та віри у свою ідею. Запитань до керівника в аудиторії виявилося багато, адже більшість студентів мріє про власний бізнес та успішну кар’єру топ-менеджера.

Від адміністрації факультету з офіційним привітанням виступив т.в.о. декана В. Андрейко. У своій промові він зауважив, що спеціальності «Менеджмент» та «Маркетинг» відкриті в УжНУ зовсім недавно, однак впевнено і сміливо завойовують власну нішу.

В. Бондаренко та О. Курей
В. Бондаренко та О. Курей

Завершальним етапом святкувань став конкурс «Найрозумніші». Гра була спроектована й проведена заступницею декана, доц. В. Бондаренко та доц. О. Курей. Для турніру було сформовано 4 команди, серед яких і гурт наших студентів.

Гра виявилася тривалою і завзятою. У першому турі учасники відповідали на бліц-питання та питання від команд. Другий тур містив два блоки: питання, пов’язані з менеджментом, і питання із залу. Відповіді команд виявилися творчими, точними, а нерідко й веселими. У процесі гри не обійшлося без жартів і… солодощів. Звісно, були переможці, були найкращі!

Стартував «Тиждень менеджменту в УжНУ»Дякуємо студентам, викладачам, які долучилися до відзначення (а це С. Сойма (особлива подяка за організацію та участь у складі журі), В. Зеліч, О. Балко та ін.). Щиросердна вдячність також керівнику ПГК Володимиру Рососі та куратору Юлії Безносько за сприяння студентам у відвіданні свята!

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.