Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Стейкголдери подарували факультету інформаційних технологій сервер

Ужнівські ІТ-івці висловлюють щиру подяку компанії «AZinec LLC» й особисто Богдану Сергієнку, а також усім, хто підтримує навчальний підрозділ і допомагає в розвитку!

0 375
Аксіома, що навчальний процес не може бути якісним без належної матеріальної бази. Для її поліпшення факультет інформаційних технологій звернувся до стейкголдерів з проханням допомогти з придбанням сервера. На ньому планується розмістити різноманітний матеріал навчального характеру, зокрема й для підготовки до олімпіад. Директор ІТ-компанії «AZinec LLC» Богдан Сергієнко відреагував на прохання блискавично – придбав і привіз на факультет цю важливу річ.

Наприкінці минулого року на базі аудиторії 155 факультету інформаційних технологій учнівська збірна України змагалася на Балканській олімпіаді з інформатики. Напередодні цю аудиторію відремонтували й закупили необхідні меблі випускники цього факультету, відомі олімпіадники Сергій Оришич, Єгор Бобик, Андрій Мостовий, Влад Єрмаков, а також програмісти високого рівня, які постійно допомагають олімпіадному руху, ‒ Богдан Сергієнко та Олексій Фомін.

В аудиторії 155 учнівська збірна України пише Балканську олімпіаду
В аудиторії 155 учнівська збірна України пише Балканську олімпіаду

Факультет інформаційних технологій висловлює щиру подяку ІТ-компанії «AZinec LLC» й особисто Богдану Сергієнку, а також усім, хто його підтримує і допомагає в розвитку!

За інформацією факультету інформаційних технологій
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.