Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам пропонують узяти участь у конкурсі з живопису «Срібний мольберт»

Якщо раніше до участі могли долучитися тільки представники вищих мистецьких навчальних закладів, то тепер запрошують усіх талановитих юнаків та дівчат старших за 18 років, незалежно від місця здобуття освіти

0 248
Ти навчаєшся в УжНУ і маєш мистецькі здібності? Все життя малюєш і мрієш стати визнаним художником? Тоді Відкритий студентський конкурс з живопису «Срібний мольберт» – це твій ключ у мистецьке майбутнє.

Студентам пропонують узяти участь у конкурсі з живопису «Срібний мольберт»З 1 до 24 вересня триває реєстрація заявок від претендентів на участь у Відкритому студентському конкурсі з живопису «Срібний мольберт», що відбудеться цієї осені 9–14 жовтня. Його мета – виявлення й підтримка талановитої студентської молоді, сприяння її самореалізації.

Засновником і організатором конкурсу «Срібний мольберт» є культурно-мистецька фундація «Brovdi Art». Конкурс відбувається вже втретє й розширює свої межі: якщо раніше до участі могли долучитися тільки представники вищих мистецьких навчальних закладів, то тепер запрошують усіх талановитих юнаків та дівчат старших за 18 років, незалежно від місця здобуття освіти.

За три конкурсні дні молоді художники мають виконати завдання у номінаціях «Пейзаж», «Портрет», а також «Імпровізація». Крім того, програмою конкурсу передбачена насичена культурно-розважальна програма. Участь у конкурсі дасть можливість не лише познайомитися із творчою молоддю з різних куточків України та світу, а й поспілкуватися із провідними художниками, мистецтвознавцями, галеристами та арт-дилерами України.

Призовий фонд за перемогу в кожній обов’язковій номінації становить 10 000 гривень. Окрім того, серед учасників будуть визначені лауреати спеціальних відзнак і премій (запрошення на виставки, аукціони, майстер-класи в арт-резиденції, залучення до участі в медійних та мистецьких проектах) від партнерів конкурсу.

Найвищою відзнакою конкурсу є ґран-прі засновників «Срібного мольберту» і культурно-мистецької фундації Brovdi Art. Лауреати отримають ґранти на подорож до одного з культурно-мистецьких центрів Європи (Більбао, Мадрид, Париж, Відень, Рим, Мюнхен та ін.), де відвідають всесвітньовідомі музеї та галереї.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити форму за пропонованим гіперпосиланням.

Як зареєструватися – дивіться у відео нижче

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.