Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності

Начальник відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Ігор Сехін влаштував молоді справжній майстер-клас зі щоденної практики прокуратури

0 1 432
Ігор Сехін та студенти-юристи
Ігор Сехін та студенти-юристи
8 вересня на юридичному факультеті УжНУ за сприяння заступника декана Вадима Рошканюка за філіжанкою запашної кави зустрілися студенти закарпатського осередку Ліги АПУ з начальником відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Ігорем Сехіним.
Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності
Ігор Сехін

Шановний гість не лише поділився цікавим досвідом зі студентами, а влаштував справжній майстер-клас, на якому обговорювали практичні аспекти прокурорської діяльності, розглядали багатогранні нюанси в роботі, з якими стикається прокуратура щоденно.

Досвідчений професіонал порушив надзвичайно актуальну проблематику прокурорської практики, наголосив на найбільш гострих проблемах, що викликало жваву дискусію між студентами-активістами. З висоти власного досвіду Ігор Сергійович поділився з молоддю важливими і цінними порадами, які неодмінно знадобляться новому поколінню правників у майбутньому.

Ось як оцінюють здобуті знання самі учасники пізнавального заходу, зокрема старанний студент і активний громадський діяч Павло Величко:

Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності
Павло Величко

– Сьогодні ми мали можливість поспілкуватися зі справжнім фахівцем у неформальній атмосфері. Досвідчений практик застосування кримінально-процесуальних норм поділився з нами своїм баченням ситуації в українських правоохоронних органах на прикладі Закарпатської області.

Вкотре зрозуміли, що роботи в майбутніх випускників юридичного факультету буде вдосталь. Роботи, пов’язаної з удосконаленням наших державних інституцій за допомогою якісних кадрів, якими може стати кожен із нас.

Голова закарпатського осередку Ліги АПУ Тетяна Склярова, яка є не просто блискучим керівником правничої молоді, а й головним ідейним натхненником і чудовим організатором, також поділилася своїми враженнями:

Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності
Тетяна Склярова

– Кава з юристом стала чудовим стартом навчального року, своєрідним джерелом натхнення й мотивації для кожного з нас. Ігор Сергійович радо відповів на всі запитання, дав корисні поради і хороші побажання студентам-правникам.

Такі заходи є потрібними для майбутніх юристів, адже дають змогу пізнати правничу діяльність не лише з теоретичної площини, а й з практичної.

Активна студентка і голова напрямку «Центр правничої кар’єри» закарпатського осередку Ліги АПУ Аліна Юска коментує:

Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності
Аліна Юска

– Я щоразу маю велике задоволення і приємні враження після зустрічей з такими фахівцями. Адже саме це спілкування дає можливість нам, майбутнім правникам, окреслити для себе ряд практичних аспектів, які в сукупності з ретельним вивченням норм матеріального і процесуального права, дозволяють згармоніювати і відшліфувати здобуті знання і надалі сформувати солідну правову обізнаність. Крім того, такі зустрічі сприяють кращому усвідомленню того, ким хочу бути, у якій галузі права себе реалізувати, щоб у майбутньому зробити свій внесок у реальне втілення верховенства права і в руйнування правового нігілізму суспільства.

Підсумовуючи сказане, варто наголосити, що злагоджена і цілеспрямована команда осередку і далі буде організовувати продуктивні заходи. І тут важливою є не лише ініціативність молодого студентства, а й небайдужість справжніх професіоналів своєї справи, які готові ділитися цінним досвідом.

Студентам-юристам УжНУ розповідали про особливості прокурорської діяльності
Ігор Сехін, Вадим Рошканюк та студенти-юристи
За інформацією студентів-правників та деканату юридичного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.