Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки юрфаку УжНУ вибороли призові місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Другокурсниці Евеліна Бадов, Антоніна Тегза та Анастасія Сможаниця здобули дипломи призерок ІІ і ІІІ ступенів серед кількох десятків учасників

0 371
Минулого тижня в дистанційному режимі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі правознавства.

Студентки юрфаку УжНУ вибороли призові місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робітЗа результатами конкурсу зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» у 2020/2021 н.р. диплом ІІ ступеня виборола другокурсниця юридичного факультету УжНУ Евеліна Бадов (науковий керівник роботи – професорка Тетяна Карабін).

На ІІ тур конкурсу надійшло 47 студентських наукових робіт з 31 закладу вищої освіти України. Комісія прорецензувала роботи й рекомендувала для захисту на підсумковій конференції ті, рейтингова сумарна оцінка яких перевищувала 99 балів. Підсумкова науково-практична конференція зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» відбулася на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Також за результатами конкурсу зі спеціальності «Цивільне та сімейне право» 2020/2021 н.р. призерками стали другокурсниці УжНУ Антоніна Тегза та Анастасія Сможаниця, чиї роботи були нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступенів відповідно. Наукові роботи студентки виконували під керівництвом професорки Сібілли Булеци.

Загалом до І туру конкурсу надійшла 41 студентська наукова робота, з них 19 було допущено до участі та захисту в ІІ турі. Підсумкова науково-практична конференція відбулася на базі Національного університету «Одеська юридична академія». Незважаючи на всі перепони, складнощі та кропітку роботу, наші студентки вибороли переможні результати.

Щиро вітаємо Анастасію, Антоніну, Евеліну та їх наукових керівників – професорок Сібіллу Булецу та Тетяну Карабін! Бажаємо неодноразово досягати таких результатів та підтримувати статус нашого університету, який вже не вперше показує рівень своєї конкурентоспроможності.

За інформацією кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного права
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.