Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентський мурал на «Буревіснику» у 5 цифрах та фото

Малюнок добре видно зі Студентської набережної - його розмір 135 квадратних метрів!

0 227
Увечері 13 серпня ужгородцям представили мурал на стіні спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ «Буревісник». Медіацентр побував на відкритті малюнку і вирішив розповісти про нього у цифрах.

Студентський мурал на «Буревіснику» у 5 цифрах та фото

Володимир Попович - один з ініціаторів проєкту
Володимир Попович – один з ініціаторів проєкту

Раніше ми писали про те, що на стіні «Буревісника» ініціативні студенти створюють мурал. Малюнок добре видно зі Студентської набережної. Ще б пак! Адже його розмір – 135 квадратних метрів.

Працювали над створенням 7 волонтерів. Більшість із них – представники УжНУ. Зокрема, це студенти юридичного, факультетів суспільних наук і здоров’я та фізичного виховання.

На те, щоб створити малюнок на стіні, витратили 80 літрів фарби. Загалом коштувало це 45 тисяч гривень – їх ініціативна група виграла на Пітчингу молодіжних проєктів за підтримки програми Британської ради в Україні «Активні громадяни», ГО «Молодіжна Платформа» та Ужгородської міської ради.

Студентський мурал на «Буревіснику» у 5 цифрах та фотоСтворювали малюнок протягом 17 робочих днів. Цікаво, а скільки він проживе років і скільки поколінь випускників ще побачить?

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.