Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»

Силами сотень ужгородців лише у фінальний день акції вдалося зібрати 22 224 гривні

0 218

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»

«Почуй світ» – під таким гаслом цьогоріч відбулася ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». Збір коштів на потреби дітей із вадами слуху тривав упродовж двадцяти днів. 22 квітня на площі Театральній відбувся фінал акції, до якого активно долучилися й наші студенти.

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»Святковий концерт із піснями й танцями, майстер-класи, аквагрим, клоуни та міми, благодійна виставка-продаж дитячих картин і ще багато цікавого – таким було святкове завершення акції «Серце до серця». Між тим учасники долучилися до танцювального флешмобу просто посеред Театральної. Усе для того, аби зібрати кошти на 59 слухових апаратів для діток із вадами слуху.

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»
Яна Тегза

Прес-секретар акції, випускниця філфаку Яна Тегза розповідає: «Цього року маємо нового обласного представника – Марію Рущак, не без допомоги якої до акції вже вкотре активно долучаються вихованці Падіюну. Нам удалося підготувати для Ужгорода більш масштабний концерт і влаштувати танцювальний флешмоб. Охоче до акції долучаються й студенти різних навчальних закладів, які не тільки роблять благодійні внески на спільну справу, а й ведуть активну волонтерську роботу. Я помітила, що футболки з символікою акції на наших волонтерах викликають довіру в людей, і це, безперечно, тішить».

Студенти допомагали дітям почути світ у рамках акції «Серце до серця»
Габріелла Орос та Марія Ференц

Із 2 до 22 квітня скриньки для збору коштів можна було побачити на різних факультетах УжНУ, а вже у фінальний день акції десятки студентів долучилися до збору коштів на вулицях міста. Молодь стверджує: ужгородці охочі допомогти.

Першокурсниці географічного факультету Габріелла Орос та Марія Ференц, які пропонували перехожим приєднатися до акції, діляться своїми враженнями: «Більшість ужгородців залюбки долучається! Сьогодні ми збирали гроші в центральній частині міста, гуртожитках, кафе. Маємо тільки позитивні емоції! Нам подобається, що ужгородці такі щирі, добрі люди. Вони зарядили нас позитивом надовго».

У рамках «Серця до серця» силами сотень ужгородців лише у фінальний день акції вдалося зібрати 22 224 гривні.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.