Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти ФІФу вивчають світову літературу в театрі

Декан факультету Михайло Рошко спеціально для своїх вихованців організував показ п’єси французького драматурга Еріка Ассу «Круті віражі»

0 359
Студенти факультету іноземної філології мають особливе ставлення до світової літератури. Тож традиційними для ФІФу стали відвідини театру, де твори, що вивчаються, оживають на сцені й допомагають ще глибше зануритися у свій світ.

Студенти ФІФу вивчають світову літературу в театріДнями декан факультету Михайло Рошко спеціально для своїх вихованців організував показ п’єси французького драматурга Еріка Ассу «Круті віражі». Студентам вистава надзвичайно сподобалася, тож після перегляду ділилися яскравими враженнями.

Четвертокурсник Роман Боднар каже: «Не перший рік відвідую театральні вистави з факультетом, та можу сказати, що ця стала моїм фаворитом. Чудова гра акторів, детально продумана кожна деталь постановки, такі речі однозначно варті уваги».

Студенти захоплені: Михайло Фіщенко, режисер-постановник п’єс малої сцени драмтеатру, за їхніми словами, – справжній талант. «Ми не відводили очей зі сцени й на секунду: сюжет був настільки цікавим, що не було сил дочекатися, що ж станеться далі», –  діляться юні театрали.

Натхненні історією героя п’єси П’єра, фіфівці нетерпляче чекають нагоди знову повернутися до стін театру.

Катерина Путрашик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.