Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці взяли участь у флешмобі до Міжнародного дня студентського спорту

На площі Народній молодь факультету здоров’я та фізичного виховання разом із викладачами колективно виконали 22 віджимання в упорі лежачи

0 537

Ужнівці взяли участь у флешмобі до Міжнародного дня студентського спорту

Ужнівці долучилися до відзначення Міжнародного дня студентського спорту. Урочистості провели в Ужгороді на площі Народній. Участь у флешмобі взяли першо- й другокурсники факультету здоров’я та фізичного виховання нашого вишу. Метою акції стала популяризація здорового способу життя у вищих навчальних закладах.

З вітальним словом і побажаннями позитивного настрою та незабутніх емоцій до присутніх звернувся начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Іван Риляк.

Ужнівці взяли участь у флешмобі до Міжнародного дня студентського спортуПроректор з міжнародних зв’язків, виховної роботи та спорту Східно-європейського cлов’янського університету Степан Селменський наголосив на важливості такого свята. На його переконання, саме молоді люди будуватимуть майбутнє України, а тому вони повинні бути здоровими й сильними.

Завідувач кафедри фізичного виховання Ужгородського університету доцент Іван Маріонда додав:

Ужнівці взяли участь у флешмобі до Міжнародного дня студентського спорту
Іван Маріонда

– Щасливий, що святкую цей день разом із вами. Здається, зовсім недавно і сам був студентом та брав участь у таких заходах. Сподіваюся, що всі матимуть масу задоволення. І хай ця акція стане традиційною!

Тож на запрошення Міжнародної федерації студентського спорту, Міністерства освіти і науки України, а також Спортивної студентської спілки України спудеї та викладачі факультету здоров’я та фізичного виховання Ужгородського національного університету долучилися до ініціативи проведення загальнонаціонального флешмобу й колективно 22 рази виконали вправу «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи».

Віра Лабич
Відео – Uzhinform
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.