Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти кількох факультетів та ПГК отримали сертифікати, які стануть у пригоді під час сесій та працевлаштування

Півторагодинні тренінги під час Днів кар’єри ЄС включали лекції й заняття зі сталого розвитку, побудови життєвої та професійної стратегії, складання CV чи резюме

0 356

Студенти кількох факультетів та ПГК отримали сертифікати, які стануть у пригоді під час сесій та працевлаштування

У рамках Днів кар’єри ЄС, які нещодавно відбулися в УжНУ, студенти університетських підрозділів прослухали тренінги з розвитку м’яких навичок. У підсумку днями активним учасникам вручили сертифікати, що засвідчують засвоєні знання. Найактивніші ж отримали також пам’ятні подарунки.

Зі слів співорганізаторки заходу, викладачки кафедри міжнародних студій і суспільних комунікацій Марти Шелемби, на дводенний тренінг з розвитку м’яких навичок зареєструвалося 1035 учасників. Безпосередньо долучилося близько 500 студентів і студенток. Найбільш активними були представники факультету історії та міжнародних відносин, природничо-гуманітарного коледжу, економічного факультету та ФІТ. Також у тренінгу взяли участь студенти факультету іноземної філології, інженерно-технічного, стоматологічного, медичного факультетів та факультету здоров’я й фізичного виховання.

Ігор Король та нагороджені представники факультету інформаційних технологій
Ігор Король та нагороджені представники факультету інформаційних технологій

Півторагодинні тренінги включали лекції й заняття зі сталого розвитку, побудови життєвої та професійної стратегії, складання CV чи резюме. Також говорили про те, що таке і для чого потрібні м’які навички, які сучасні виклики та перспективи студентської міжнародної мобільності, а ще – про ризики й можливості бізнесу в умовах війни.

390 учасників прослухали 2 й більше тренінгів й отримали сертифікати, що це засвідчують.

Проректор УжНУ Ігор Король пояснює: «Нині дуже важливо мати компетенції у різних напрямках. І це не лише про професійні знання й навички, а й про софт-скілс, емоційний інтелект. Те, що студенти проявляють високу активність, яка весь час зростає, свідчить, що ми залучаємо справді цікавих викладачів і даємо актуальну інформацію. Нині сертифікати з таких мінітренінгів допомагають засвідчити перед роботодавцями прагнення до саморозвитку та здобуті додаткові знання. Крім того, ці сертифікати студенти можуть використовувати для отримання додаткових балів з певних предметів».

Найцікавіше з дискусій у рамках Днів кар’єри в ЄС за посиланням.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.