Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Таке буває тільки у кіно, або Як на факультеті туризму та МК «Оскара» вручали

Головну чоловічу роль найкраще зіграв Владислав Бідзіля, жіночу – Анастасія Лисюк – саме вони й стали містером та міс підрозділу

0 382

Таке буває тільки у кіно, або Як на факультеті туризму та МК «Оскара» вручали

Уявити себе в Каннах чи у Голлівуді – легко! Червона доріжка в ректораті приведе вас прямісінько в зал, де зібралися герої улюблених фільмів. У незвичайній кіношній атмосфері туризмознавці УжНУ обирали міс та містера факультету.

Таке буває тільки у кіно, або Як на факультеті туризму та МК «Оскара» вручалиТут тобі й Джеймс Бонд зі своєю подружкою, і Гаррі Поттер із Герміоною Грейнджер, онде танцівники з «Ла-ла-ленду», тут до глядача всміхаються витончені й елегантні герої стрічки «Великий Гетсбі», а на противагу їм руками махають ті, що знають, як воно – потрапити «Назад у майбутнє». Ну як членам журі не розгубитися?

На факультетську прем’єру завітав популярний голлівудський режисер, а за сумісництвом проректор УжНУ Ігор Король. Перерву між написаннями захопливих сцен знайшла й відома сценаристка, вона ж – декан факультету Наталія Габчак, яка не лише долучилася до вітань, а й оголосила на наступний день антракт у навчанні.

Міс і Містер факультету туризму та МК
Міс і Містер факультету туризму та МК

Увесь вечір був просякнутий атмосферою кіно й навіть інтелектуальний конкурс не давав розслабитися: претенденти на звання міс та містера факультету пригадували, яку стрічку за однойменною повістю Франка знімають на Закарпатті, як називається фільм про події у Донецькому аеропорту, де проводять найпрестижніший кінофестиваль тощо.

Між тим гостей розважали співами й танцями, виступали КВК-команди, чирлідерки й артисти оригінального жанру.

За результатами голосування, головну чоловічу роль найкраще зіграв Владислав Бідзіля, а «Оскара» за головну жіночу роль – Анастасія Лисюк. Саме вони й стали містером та міс факультету туризму та МК 2018.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.