Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юрфак УжНУ долучився до організації семінару «Новели адміністративного процесу» для працівників юридичних служб

Захід виявився корисним і потрібним для учасників – оприлюднена в ході дискусії інформація є актуальною у щоденній роботі юрисконсультів підприємств, установ та організацій

0 239
30 листопада Головне територіальне управління юстиції в області, Закарпатський окружний адміністративний суд та юридичний факультет Ужгородського національного університету спільно організували семінар для юрисконсультів підприємств, установ, організацій на тему «Новели адміністративного процесу».

Юрфак УжНУ долучився до організації семінару «Новели адміністративного процесу» для працівників юридичних службСаме така тематика заходу обрана невипадково, адже вивчення чинного процесуального законодавства, зокрема змін до Кодексу адміністративного судочинства України, є актуальним для юрисконсультів, оскільки саме вони здебільшого представляють орган виконавчої влади, підприємство в судах. Про це свідчить і велика кількість учасників – понад 50 працівників юридичних служб, які прибули з усієї області.

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Дмитро Іванчулинець детально розкрив питання розширення способів судового захисту і засобів доказування в адміністративному процесі.

Помічник голови Закарпатського окружного адміністративного суду Микола Кривка роз’яснив слухачам нові правила юрисдикції та розмежування предметної юрисдикції адміністративних судів, а також зосередив увагу на особливостях розгляду типових та зразкових справ як процесуальної новели Кодексу адміністративного судочинства України.

Юрфак УжНУ долучився до організації семінару «Новели адміністративного процесу» для працівників юридичних службКандидат юридичних наук, доцент кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права юридичного факультету Ужгородського університету Наталія Шелевер ознайомила учасників семінару з особливостями апеляційного та касаційного перегляду судових рішень.

Семінар виявився корисним і потрібним для учасників – оприлюднена в ході дискусії інформація є актуальною у щоденній роботі юрисконсультів підприємств, установ та організацій.

За інформацією кафедри адміністративного, фінансового, інформаційного права УжНУ,
фото з соцмережі Фейсбук
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.