Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Тернопільське видавництво представить на «Книзі-фест-2018» книжки Олександра Гавроша та Сергія Синюка

Ужгородський книжковий фестиваль уперше триватиме впродовж двох днів: 16 травня – з 14:00 до 20:00, 17 травня – з 10:00 до 18:00

0 161

Тернопільське видавництво представить на «Книзі-фест-2018» книжки Олександра Гавроша та Сергія Синюка

Одне з найбільших видавництв України «Навчальна книга – Богдан» представить в Ужгороді двох своїх постійних авторів – Сергія Синюка з Кременця та закарпатця Олександра Гавроша.

Тернопільське видавництво представить на «Книзі-фест-2018» книжки Олександра Гавроша та Сергія СинюкаЇх серія «Ім’я на обкладинці» популярно розповідає про видатні постаті та явища української культури.

Письменник, краєзнавець, журналіст із Тернопільщини Сергій Синюк відомий не тільки своєю прозою, а й інтелектуальними розвідками. У серії «Ім’я на обкладинці» Сергій Синюк видав дослідження «Тисячоліття волинської книжності» та унікальний практичний посібник «Літературна кухня, або Посібник прозаїка-початківця», написаний з власного досвіду, які представлять на «Книзі-фест-2018».

Тернопільське видавництво представить на «Книзі-фест-2018» книжки Олександра Гавроша та Сергія СинюкаУжгородець Олександр Гаврош видав у серії «Ім’я на обкладинці» уже дві книжки. «Казки і казкарі» розповідають про історію виникнення казок, життя найвідоміших казкарів та особливості казки на Закарпатті. А «Останній опришок Микола Шугай» дає вичерпну історію найвідомішого закарпатського розбійника ХХ століття, яка ґрунтується на документальних матеріалах. Вперше у книжці опубліковано чимало чеських першоджерел українською мовою.

Зустріч із авторами відбудеться у середу, 16 травня, о 10:00, на філологічному факультеті. А в четвер, 17 травня, об 11:00, – на «Книзі-фест-2018» у залі презентацій архітектурно-історичного центру «Совине-гніздо».

Уперше ужгородський книжковий фестиваль триватиме впродовж двох днів: у середу, 16 травня, з 14:00 до 20:00, а у четвер, 17 травня,  – з 10:00 до 18:00. Тож усі охочі зможуть оглянути і придбати новинки не тільки закарпатських видавництв, а й приїжджих.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.