Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У математичній родині побільшало дипломованих фахівців!

Матфак відрядив у професійне життя 12 магістрів та 46 бакалаврів денної та заочної форми навчання

0 391

У математичній родині побільшало дипломованих фахівців!

Ігор Король з випускницею
Ігор Король з випускницею
Під гучні оплески та зі щирими усмішками математична родина відрядила у професійне життя 12 магістрів та 46 бакалаврів денної та заочної форми навчання.

Від імені керівництва вишу до новоспечених фахівців звернувся проректор Ігор Король: «Вірю, що ви знайдете своє місце під сонцем, будете успішними, а успіх у кар’єрі зробить вас щасливішими в житті. Це свято трохи сумне, але ж, як каже Ліна Костенко, кожен фініш – це, по суті, старт. Тож я переконаний, що з фундаментом, який ви заклали на математичному факультеті, будете щасливими та успішними. Ніколи не опускайте рук – перемагайте, будуйте своє майбутнє і пам’ятайте про рідний університет».

Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

Вітав випускників і декан матфаку Михайло Повідайчик. «За час навчання стосунки між нами стали родинними, ми дуже добре одне одного знаємо. Ми завжди щиро раділи вашим успіхам, намагалися поділитися знаннями, були щасливі з ваших перемог. Розвивайтеся не тільки інтелектуально, а й розбудовуйте нашу державу», – побажав випускникам очільник підрозділу.

У математичній родині побільшало дипломованих фахівців!Наостанок із вітальним словом звернувся до тепер уже колег і завідувач кафедри диференціальних рівнянь та математичної фізики Василь Маринець: «Ви прожили найкращі роки – студентський період найбільше запам’ятовується. На своїй життєвій стежці розв’язуватимете значно складніші задачі, ніж ті, які поставали перед вами в університеті. Будете вчитися все своє життя, але пам’ятайте, що молодість дана для того, щоб забезпечити собі спокійну старість».

Фотоспогади про яскраве студентське життя, подорожі, навчальні будні, вечори першокурсника, дні Піфагора, а між тим іноді сесії – випускники завершили навчання на позитивній ноті. У добру путь!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.