Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У пріоритеті діяльності УжНУ в 2019 році — модернізація та інтернаціоналізація

На меті – формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти, оптимізація навчальних програм, упровадження електронного документообігу, зміцнення матеріально-технічної бази для наукових досліджень та розширення можливостей академічної мобільності

0 318
14 січня під час засідання Конференції трудового колективу УжНУ ректор Володимир Смоланка відзвітував про діяльність у 2018-му та представив завдання на 2019 рік.
Володимир Смоланка
Володимир Смоланка

Як зауважив очільник вишу, сили спрямують передусім на модернізацію роботи.

Зокрема, у пріоритеті — оптимізація освітніх навчальних програм і вдосконалення системи перепідготовки фахівців із вищою освітою з урахуванням потреб ринку праці.

У планах також формування внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності в контексті імплементації норм Законів України «Про вищу освіту», «Про освіту».

Крім того, запроваджуватимуть систему електронного документообігу й удосконалюватимуть електронні сервіси для працівників і студентів. Варто зауважити, що дедалі частіше ужнівці користуються сайтом електронного навчання (зареєструвалося понад 5,3 тисячі користувачів).

У пріоритеті діяльності УжНУ в 2019 році — модернізація та інтернаціоналізаціяСеред основних завдань — продовження модернізації матеріально-технічної бази для наукових досліджень, якісної підготовки кандидатських і докторських дисертацій, магістерських робіт.

Зусиль докладатимуть і для зростання рівня інтернаціоналізації освіти й наукових досліджень, зокрема можливостей для академічної мобільності, реалізації дослідницьких та інноваційних проектів. Нині Ужгородський виш уклав договори з 70 іноземними закладами освіти.

Також продовжуватимуть співпрацю з Міжнародною асоціацією випускників УжНУ, відокремлені підрозділи якої вже представлені в Угорщині, Румунії, Польщі, США, Німеччині, Чехії, Японії, Ізраїлі.
Плідної роботи!

Ольга Брайлян,
фото Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.