Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ відбулися міні-футбольні баталії Тижня студентської дружби

Змокнувши до нитки, заслужений кубок переможців підняли над головами гравці «Ігрека» з математичного факультету, друге місце вибороли гравці команди «Сіті», третю сходинку посів «Метеор»

0 180
14 травня біля гуртожитку №4 на спортивному майданчику відбулися змагання з міні-футболу – почалася спортивна частина  Тижня студентської дружби 2019. Організували захід – студентське самоврядування УжНУ й Закарпатське угороськомовне товариство студентів і молодих дослідників.

В УжНУ відбулися міні-футбольні баталії Тижня студентської дружбиПрограма змагань не обмежується самим лише футболом – включає ще й настільний теніс, крикет, баскетбол та волейбол.

У боротьбі за переможця на міні-футбольному полі поля змагалося 8 команд. Через сильний дощ поєдинки тривали всього по 10 хвилин, також було вирішено грати за олімпійською системою – переможена команда відразу вибувала зі змагань.

В УжНУ відбулися міні-футбольні баталії Тижня студентської дружби«Цьогоріч зібралися сильні команди, тож боротьба обіцяє бути запеклою», – коментує головний суддя змагань Шандор Ковач.

Поєдинки, направду, виявилися безкомпромісними, кожна команда йшла пліч-о-пліч з суперником. І хоч злива не вщухала, градус напруги лише зростав.

«У будь-яку погоду для нас головне – перемога. Не варто зважати ні на дощ, ні на спеку, просто викладатися на повну й думати про гру. Ці слова підтвердить будь-хто, адже це перша настанова тренера», – висловлюються рішуче налаштовані гравці.

Через однакову різницю забитих/пропущених голів у другому турі довелося виконати дві серії пенальті, щоб визначити фіналістів.

Врешті, змокнувши до нитки, заслужений кубок переможців підняли над головами гравці «Ігрека» з математичного факультету, друге місце вибороли гравці команди «Сіті», третю сходинку посів «Метеор». Нагороджував переможців і призерів головний суддя Шандор Ковач.

Діана Магоч – для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.