Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ стартував #tetris_challenge! А твій факультет уже долучився?

Свої рюкзаки вже показали представники ФІФ, факультету МЕВ та матфаку, естафету встигли передати ФЗФВ, географічному, хімічному, фізичному, юридичному, філологічному та стоматологічному факультетам

0 210
Розпочали челендж представники Aura Academica
Розпочали челендж представники Aura Academica
Що тобі потрібно для навчання, роботи чи ще якоїсь справи, яку звик робити? Ручка, зошити, книги? Часом перелік потрібних предметів налічує стільки одиниць, що годі й назвати. У світі стає дедалі популярнішим #tetris_challenge, до якого активно долучаються й українці. Ужнівські студенти не пасуть задніх – тож чекайте хвилю цікавих фото.

Суть челенджу полягає в тому, аби зазнімкувати себе з усім конче потрібним для своєї діяльності інвентарем. А почалося таке у швейцарському місті Цюриху, де поліцейські виклали фото з потрібним для виконання службових обов’язків спорядженням – світлина стала вірусною і швидко почала ширитися соцмережами. Спочатку челендж стосувався тільки рятувальників, поліціянтів та медиків, а тепер за відповідним хештегом знайдете представників найрізноманітніших професій – навіть священників! Відтепер – і студентів УжНУ.

Математичний факультет
Математичний факультет

«Принесли» челендж в університет представники студпростору «Aura Academica». Його співзасновниця Ірина Микулин каже: «Ми вирішили струсонути нашу молодь й передали цю ініціативу. Нам цікаво, що́ в рюкзаку представників різних факультетів. Гадаємо, це допоможе показати, що ми всі між собою відрізняємося, але маємо багато схожого. Естафету передали в Інстаграмі ФІФ, ФІМВ, математикам та економістам. А на Фейсбук до участі запросили організації, які нас мотивують рухатися далі і з якими тісно співпрацюємо: виданню «Varosh», Британській раді та студпростору «Параграф» з Івано-Франківська».

Так, свої рюкзаки вже показали представники факультету іноземної філології, міжнародних економічних відносин та математики. Естафету встигли передати географічному, ФЗФВ, хімічному, фізичному, юридичному, філологічному та стоматологічному факультетам.

Тож чекаємо цікавих фото! Витрушуйте рюкзаки :).

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.