Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Письменник Андрій Любка розкаже про студентство в УжНУ, 4-й гуртожиток і творчість

19 лютого, о 17:00, літератор чекатиме на вулиці Університетській, 12 Б в кімнаті 197. Не проґавте!

0 257
Андрій Любка
Андрій Любка
Довгоочікувана зустріч із популярним закарпатським письменником, випускником філфаку УжНУ Андрієм Любкою вже зовсім скоро відбудеться в студпросторі «Aura Academica». Чого чекати від зустрічі – дізнавався Медіацентр.

Про письменницьку діяльність, студентство й життя у 4-му гуртожитку популяний літератор розповість вже наступного тижня. А ще, подейкують, почитає уривки зі своїх творів.

«У гуртожитку я був кілька років тому, не можу сказати, що мене туди дуже тягне, хоча загалом позитивно згадую свої роки там. Приємно, що нині кімнати в значно кращому стані, бо в часи мого студентства деякі виглядали як печери ?. Звісно, я розкажу трохи бувальщин зі свого життя в 204-му і 181-му блоках ?. Щоправда, не все можна розповісти навіть студентам, не говорячи вже про дітей. Але чимало всього є в моїх ранніх віршах, які я писав, живучи в гуртожитку, і в збірці оповідань “Кілер+”», – поділився із Медіацентром Андрій Любка.

Крім того, відтепер в бібліотеці Аури з’явилася й нова книга письменника «У пошуках варварів» із авторським підписом.

Не проґавте! 19 лютого, о 17:00, в 4-му гуртожитку УжНУ (вул. Університетська, 12 Б кімн. 197) у всіх цінувальників творчості Любки й тих, кому цікаво, як письменнику жилося в гуртожитку у студентські роки, буде можливість дізнатися про все особисто.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.