Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вечір на факультеті, або Як студенти облаштовують відпочинкову зону на ФІФ

Меблі із палет для куточка молодь уже дружно зібрала й пошліфувала, тепер на черзі фарбування та лакування

0 338

Вечір на факультеті, або Як студенти облаштовують відпочинкову зону на ФІФ

Провести вечір після пар у компанії однодумців та власноруч створити відпочинкову зону вирішили студенти факультету іноземної філології. Тож усі, хто прийшов на навчання наступного ранку, однозначно здивувалися з побаченого.

Щоб на перервах було де відпочити, покавувати й попліткувати, на факультеті іноземної філології студенти ініціювали створення відпочинкової зони. Для цього молодь оголосила збір макулатури. Тоді вдалося здати понад півтори тонни паперу й за вторговані кошти тепер тут облаштовують куточок.

Підтримати ініціативу зібралися не лише «свої» студенти й викладачі, а й гості з інших факультетів.

Найперше взялися за виготовлення самих меблів із палет: для цього їх дружно шліфували й збирали у готові вироби. А щоб працювалося веселіше, ще й наспівували та пританцьовували.

Врешті студенти спільно з викладачами виготовили 6 лавиць та 2 столики. Надалі їх планують пофарбувати і вкрити лаком, на лавиці замовлять подушки. Крім того, сюди збираються підвести вайфай.

Наступний етап роботи (фарбування меблів) планують розпочати уже сьогодні, 11 грудня, о 17.00 (5-й поверх головного корпусу УжНУ). Робочі руки з різних факультетів стануть у пригоді, а по деталі звертайтеся до Ірини Микулин.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.