Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У самостійне плавання відправили випускників і суспільники УжНУ

Серед 120 бакалаврів денної і заочної форми навчання за спеціальностями «Психологія», «Практична психологія», «Політологія», «Соціологія», «Соціальна робота» та «Філософія» 15 – з червоними дипломами

0 367

У самостійне плавання відправили випускників і суспільники УжНУ

12 липня в головному корпусі УжНУ у самостійне професійне життя факультет суспільних наук відрядив 120 бакалаврів денної і заочної форми за спеціальностями «Психологія», «Практична психологія», «Політологія», «Соціологія», «Соціальна робота» та «Філософія».
Юрій Остапець
Юрій Остапець

Ведучими заходу стали активісти факультету Мірелла-Габріелла Грицан та Володимир Попович.

Після Гімну та кількох теплих слів від Мірелли й Володимира до слова запросили декана ФСНу Юрія Остапця. «Сьогодні у нас на факультеті свято. Віднині 120 юнаків і дівчат працюватимуть за своєю спеціальністю на теренах нашого краю і не тільки. Шановні випускники, я впевнений, що за ці чотири роки стали розумнішими, мудрішими. Хочу побажати не лякатися труднощів. Простого шляху не буває – для досягнення мети потрібно багато працювати. Я переконаний: це вам до снаги. Успіхів!» – щиро побажав вихованцям злетів у дальшій кар’єрі очільник факультету.

Диплом вручає Василь Левкулич
Диплом вручає Василь Левкулич

З музичним привітанням виступив Сергій Юськів, подарувавши випускникам кілька композицій.

Відтак перейшли до найвідповідальнішого моменту – вручення дипломів бакалавра.

Насамперед цю важливу функцію виконував Юрій Олександрович, далі передав естафету завідувачу кафедри філософії Василю Левкуличу, котрий, своєю чергою, теж привітав випускників. Загалом у цей день 15 студентів отримало довгоочікувані та заслужені наполегливою працею червоні дипломи.

Вдалої професійної кар’єри та легкої життєвої стежини, шановні випускники!

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.