Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладач УжНУ представив свої наукові дослідження на стоматологічному конгресі в Саудівській Аравії

Мирослав Гончарук-Хомин був запрошений до лекторського складу заходу як амбасадор світової Асоціації цифрової стоматології «Digital Dental Soсiety» (DDS) із України і виявився єдиним представником нашої держави на форумі

0 548
Викладач стоматологічного факультету та медфаку №2 Мирослав Гончарук-Хомин розпочав новий 2020 рік із успішного представлення результатів власних наукових досліджень як запрошений лектор на одному з найбільших стоматологічних конгресів Середнього Сходу – «Saudi International Dental Conference 2020», що відбувся 23–25 січня у місті Ер-Ріяд (Саудівська Аравія).
Мирослав Гончарук-Хомин
Мирослав Гончарук-Хомин

Викладач УжНУ представив свої наукові дослідження на стоматологічному конгресі в Саудівській АравіїМирослав Юрійович був запрошений до лекторського складу заходу як амбасадор світової Асоціації цифрової стоматології «Digital Dental Soсiety» (DDS) із України, до складу котрої науковець був включений у жовтні 2019 року і відтоді представляє інтереси фахової спілки в нашій країні та на території Закарпаття зокрема. Участі Мирослава у зазначеному заході також значною мірою посприяли іноземні колеги – доктор Henrietta Lerner (паст-президент Digital Dental Soсiety) та доктор Marton Yakubovich (член DDS, cпеціаліст-консультант імплантологічних об’єднань Німеччини).

У ході годинної доповіді пан Гончарук-Хомин представив аналітичні дані, що стосуються специфіки та можливостей використання сучасних діагностичних методів з метою ідентифікації та прогнозування змін кісткової тканини в процесі планування й проведення різних типів ятрогенних втручань.

Україну на форумі п. Мирослав представляв одноосібно. Попередньо науковець репрезентував результати своїх досліджень у низці фахових наукових видань за кордоном, на основі зацікавленості в яких був запрошений до участі у ряді стоматологічних конгресів світового рівня.

Викладач УжНУ представив свої наукові дослідження на стоматологічному конгресі в Саудівській АравіїПриємно, що наприкінці 2019 року молодого науковця за визнання його значних наукових успіхів було включено до складу редакційної колегії та рекомендаційного комітету Scopus-індексованого видання «Journal of International Dental and Medical Research» (Туреччина), а із грудня 2019-го наукові видання «Scopus» та «Web of Science» уже активно залучають його як «сліпого» рецензента для оцінки наукових робіт, поданих до публікації.

Проте на цьому наукова дорожня карта Мирослава Гончарука-Хомина не закінчується: уже на початку лютого він представить свою нову лекцію на найбільшому стоматологічному заході Середнього Сходу та другої найбільшої стоматологічної виставки в світі – «UAE International Dental Conference & Arab Dental Exhibition» в м. Дубаї (ОАЕ).

За інформацією стоматологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.