Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладача факультету туризму та МК нагородили пам’ятним знаком і грамотою Верховної Ради

Олександр Коваль вдячний за відзнаку й закликає активно працювати над розвитком освітніх напрямків, економічних чи соціальних проєктів, не забуваючи допомагати тим, хто захищає нас на фронті

0 70

Викладача факультету туризму та МК нагородили пам'ятним знаком і грамотою Верховної Ради

Напередодні Всесвітнього дня туризму, що відзначається 27 вересня, на факультеті туризму та міжнародних комунікацій УжНУ відбулася урочиста зустріч. Народний депутат України Анатолій Костюх привітав і вручив пам’ятний знак та грамоту Верховної Ради України старшому викладачу кафедри туристичної інфраструктури та готельно-ресторанного господарства Ужгородського університету Олександру Ковалю.

Відзнаку науковець заслужив вагомим особистим внеском у соціально-економічний і культурно-освітній розвиток держави, значні досягнення в професійній діяльності, активну громадську і волонтерську діяльність, сумлінну працю і високий професіоналізм.

Як зазначив народний депутат, Олександр Коваль має понад чверть століття досвіду в громадському секторі, аграрному маркетингу, 19 років – у розвитку туризму Закарпаття та України. Також науковець і громадський діяч працює над економічними дослідженнями, консультуванням з питань маркетингу, брендингу, SMM і реклами. Вкладає багаторічний досвід і душу в сферу туризму, підготовку майбутніх фахівців у цій галузі на факультеті туризму та міжнародних комунікацій УжНУ.

Сам пан Олександр додає: «Сьогодні працюємо не лише над розвитком освітніх напрямків, наших економічних чи соціальних проєктів, а й допомагаємо тим, хто захищає нас на фронті. Звертаюся до кожного: долучайтеся до нашого збору на підтримку ЗСУ. Кожна ваша допомога — це крок до спільної перемоги…»

Банка командного збору – за посиланням.

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.