Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладача УжНУ призначено заступником головного редактора Scopus-індексованого журналу

У багажі молодого науковця вже понад 20 оригінальних публікацій у журналах, що входять до баз Scopus та Web of Science, а днями він здобув диплом доктора філософії (PhD) – перший на Закарпатті зі спеціальності «Стоматологія» за новим порядком присудження вчених звань МОН України

0 1 604

Викладача УжНУ призначено заступником головного редактора Scopus-індексованого журналу

Викладача медичного факультету № 2 та стоматологічного факультету Мирослава Гончарука-Хомина призначено на посаду заступника головного редактора/молодшого редактора Scopus-індексованого журналу Pesquisa Brasileira em Odontopediatria e Clínica Integrada (PBOCI)/ Brazilian Research in Pediatric Dentistry and Integrated Clinic. У відповідному листі-затвердженні головний редактор журналу професор Alessandro Cavalcanti обґрунтував це рішення наявним досвідом та обсягом виконаної роботи нашого викладача в галузі судової стоматології й успішною тривалою співпрацею із журналом як автора та сліпого рецензента.

Pesquisa Brasileira em Odontopediatria e Clínica Integrada – є одним з трьох провідних фахових стоматологічних журналів Бразилії, який індексований у таких науковометричних базах, як Web of Science (Emerging Sources Citation Index), SCOPUS, Embase (Elsevier), Scientific Electronic Library Online (SciELO), Directory of Open Access Journals (DOAJ) and Latin American та Caribbean Health Sciences Literature (LILACS). До слова, пан Мирослав – єдиний представник України у складі команди молодших редакторів, редакційної колегії та пулу сліпих рецензентів журналу.

Принагідно нагадаємо, що 2019 року Мирослава Гончарука-Хомина вже було включено до редакційної та консультаційної рад науковометричних журналів Туреччини – Journal of International Dental and Medical Research та International Dental Research, а як сліпого рецензента – до співпраці з більш ніж 10-ма Scopus-індексованими періодичними виданнями.

У багажі науковця вже понад 20 оригінальних публікацій у журналах, що входять до науковометричних баз Scopus та Web of Science, а днями він ще й здобув диплом доктора філософії (PhD) – перший на Закарпатті зі спеціальності «Стоматологія» за новим порядком присудження вчених звань МОН України.

На черзі у Мирослава участь у консенсусному конгресі Digital Dental Society, що відбудеться в листопаді у Італії як амбасадора з України, а до того – праця над написанням розділу до підручника від видавництва Quintessence, присвяченого релевантним питанням цифрової стоматології.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.