Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?

Любіть, і нехай кожен прожитий день буде персональним Днем закоханих!

0 767

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?

День святого Валентина, він же – День закоханих, він же… День психічнохворих (Німеччина), День оголених чоловіків (Японія), День презерватива (США) та День виноградарів (Болгарія). Чи й узагалі – комерційне свято?! Чи навчаються в УжНУ романтики, чи святкують 14 лютого і як проводять цей день, журналісти Медіацентру цікавилися безпосередньо в студентів.
Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?
Саша Голубенко

Студент медичного факультету Саша Голубенко: «Вважаю, що закохані повинні радувати одне одного щодня, а в цей день – особливо. Не важливо, який подарунок приготують одне одному закохані – головне увага, приділена другій половинці. Гадаю, це найважливіший елемент подарунка. Не лише в цей день, а взагалі на все життя. Цього року попри романтичний настрій День святого Валентина святкую із пацієнтами хірургічного відділення у міській лікарні на БАМі».

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?
Маша Заболотна

Студентка факультету туризму та МК Маша Заболотна: «Цьогоріч День Валентина я проводжу на роботі – в одному із улюблених серед туристів закладів. У нас запланована цікава й навіть романтична програма для відвідувачів. Не засмучуюся, що на роботі, бо День закоханих я не відзначаю ніколи – вважаю, що свято для коханої людини можна і треба влаштовувати просто так, коли є настрій, а не раз на рік, бо так написано у календарі. Якщо говорити про подарунки, то для мене більш важливі спогади і відчуття. Купити квіти, прикраси чи готову валентинку може кожен, а от зробити подарунок власноруч готовий далеко не кожен, особливо, коли мова йде про хлопців ☺. Сама дуже люблю робити подарунки своїми руками, рідко купую щось цілком готове. А ще часто роблю солодощі і листівки для близьких людей, і не лише на це свято – на всі».

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?
Діма Койтюк

Студент матфаку Діма Койтюк: «Святкування цього дня передусім залежить від того, чи є в тебе друга половинка. Та й саме святкування – доволі «розмита» річ, адже кожна пара відзначає по-своєму. Навіть звичайна прогулянка для когось уже святкування. Особисто для мене подарунки ніколи не є важливими, найголовніше – прояв уваги, а подарунок то лише один із варіантів. Та і, впевнений, справжнє кохання подарунками не вимірюють»

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?
Іванка Стець та Макс Мощак

Студентка філологічного факультету Іванка Стець: «Для мене День закоханих – свято, що нагадує про почуття, точніше про те, що про любов потрібно говорити. Чи я святкую? Залежно від того, який сенс вкладати у це «святкую» 😉 . Я люблю відчувати це свято, мені приємно дарувати валентинки. Переконана, що в цей день якщо ви й вирішили зробити подарунок коханій людині, то це повинно бути щось таке, що стосуватиметься вас обох, якась особлива для вас річ. Ну, а квіти – це завжди приємності, і не тільки 14 лютого.

Як студенти звикли святкувати День святого Валентина?
Аня Віщак та Сергій Банга

Цього року День закоханих святкую з тим, з ким відзначала його у ефірі «Ранку на Тисі» кілька років поспіль. Єдина відмінність – тоді ми працювали винятково як пара ведучих! А цього року хід подій дещо змінився ? До слова, цього року я спромоглася на (поки що) найоригінальніший подарунок для своєї половинки – милу ілюстрацію від української художниці із нашим спільним хештегом #МаксІванка».

Студентка факультету суспільних наук Аня Віщак: «Хоч і не ставлюся до цього свята надто серйозно, але святкую його. Цьогоріч День закоханих будемо святкувати з коханим удома. Для закоханих пар це вдала нагода провести час разом. Звичайно, головне – це увага, а також вдало підібраний подарунок, який би підходив людині. На мою думку, не варто купувати непотрібні речі. Найкращим подарунком для мене була книга від подруги «Як закохати в себе за 90 хвилин і назавжди» Ніколаса Бутмана. Взагалі вважаю, що в цей день ніхто не повинен бути самотнім, бо святкувати можна і з рідними, друзями – з людьми, яких ти справді любиш».

Любіть, і нехай кожен прожитий день буде персональним Днем закоханих!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.