Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юні знавці готельно-ресторанної справи опановують професію на практиці

Безпосередній контакт між студентами й реальними споживачами послуг закладів громадського харчування дає змогу краще зрозуміти ринок ресторанних послуг

0 211
Юні знавці готельно-ресторанної справи
Нещодавно в обласній держадміністрації  відбувся круглий стіл «Закарпатський регіональний вимір безпеки України», в роботі якого взяли участь представники органів державної влади, науковці УжНУ, дипломати розміщених в Ужгороді генеральних консульств сусідніх країн, експерти, журналісти, громадські активісти.

Долучилися до заходу й майбутнім спеціалістам готельно-ресторанної справи факультету туризму та міжнародних комунікацій. Зокрема, доцент Евеліна Сіра разом з другокурсниками організували каву-брейк для учасників названого заходу.

Головна мета таких занять полягає в практичній складовій та безпосередньому контакті між студентами й реальними споживачами послуг закладів громадського харчування, що дає змогу краще зрозуміти ринок ресторанних послуг в Ужгороді.

За інформацією доцента факультету туризму та МК Евеліни Сірої

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.