Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Психологи УжНУ активно працюють у дистанційному форматі

Діяльність кафедри спрямована на запровадження досягнень сучасної науки у навчальний процес, залучення студентів до наукових розвідок

0 120
Днями в онлайн-режимі відбулося засідання кафедри психології Ужгородського університету.

Психологи УжНУ активно працюють у дистанційному форматіСеред основних розглянутих питань – презентація результатів науково-дослідної роботи викладачами кафедри за 2020 рік та затвердження звітів. Також обговорили й затвердили індивідуальні плани науково-дослідної роботи професорсько-викладацького складу та кафедри загалом на 2021 рік.

З-поміж пріоритетних напрямів  науково-пошукової роботи підрозділу – дослідження соціально-психологічних особливостей формування особистості в умовах трансформаційних змін, а саме – соціально-психологічних аспектів формування девіантної поведінки особистості в умовах соціокультурного простору, дослідження впливу аномічного суспільства на особливості розвитку особистості, соціально-психологічних особливостей формування особистості важковиховуваних дітей в умовах деінституціалізаціі тощо.
Психологи УжНУ активно працюють у дистанційному форматі
Діяльність кафедри спрямована на запровадження досягнень сучасної науки у навчальний процес; залучення студентів до наукових розвідок, зокрема – щодо актуальних проблем у галузі суспільних та природничих дисциплін; забезпечення адекватного відображення результатів сучасних наукових досліджень у навчальних планах і програмах.

На засіданні йшлося про науково-дослідну роботу із студентами, а саме організацію наукових студентських відеоконференцій, круглих столів, участі студентів у конкурсах наукових робіт.

Значна увага була спрямована на стан написання магістерських робіт.

Завідувачка кафедри Уляна Михайлишин звернулася з побажанням організувати в режимі відеоконференцій години спілкування зі студентами, підтримати й проконсультувати молодь з робочих питань.

Як підсумок засідання, до основних висновків було долучено найважливіше – берегти здоров’я, виконувати вимоги карантинних обмежень та надавати підтримку студентам у навчанні!

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.