Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коледжани УжНУ написали ювілейний радіодиктант національної єдності

Разом зі студентами-другокурсниками спеціальностей «Туризм» та «Інженерія програмного забезпечення» участь у дистанційному всеукраїнському заході взяли й викладачки української мови та літератури ПГК Інна Шаркань та Марія Якубишин

0 153
Викладачка української мови та літератури Інна Шаркань
Викладачка української мови та літератури Інна Шаркань
Традиційно 9 листопада, в День української писемності та мови, відбувається радіодиктант національної єдності. Уперше широкій авдиторії його прочитали 2000 року, тож тепер це ювілейний – ХХ Всеукраїнський радіодиктант. Текст для цьогорічного – написав відомий письменник і видавець Іван Малкович, а прочитала – відома акторка Римма Зюбіна родом з Ужгорода.

Коледжани УжНУ написали ювілейний радіодиктант національної єдностіЯк інформує сайт Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ, студенти та викладачі закладу підтримали добру традицію і теж написали радіодиктант.

Голова циклової комісії суспільно-гуманітарних дисциплін загальноосвітнього циклу ПГК М. Андрусь зауважує: «Хоч у які умови нас ставить життя – мова завжди з нами». Цю думку підтвердили студенти, які у зв’язку з епідеміологічною ситуацією взяли участь в акції єднання навколо рідної мови дистанційно.

Викладачки української мови та літератури Інна Шаркань та Марія Якубишин також писали диктант зі студентами-другокурсниками спеціальностей «Туризм» та «Інженерія програмного забезпечення».

Як це було – у фоторепортажі.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.