Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Біологи УжНУ ділилися напрацюваннями з угорськими колегами

Студенти, аспіранти й викладачі біофаку гідно представили результати власних досліджень на 45-й ювілейній конференції молодих учених в Ніредьгазькому університеті

0 398

Біологи УжНУ ділилися напрацюваннями з угорськими колегами

Триває співпраця між біологічним факультетом УжНУ та Ніредьгазьким університетом. На запрошення угорських колег, студенти, аспіранти й викладачі біофаку гідно представили результати власних наукових досліджень у рамках 45-ї ювілейної конференції молодих учених. У форумі взяли участь доценти М. Кривцова й А. Колесник, аспіранти М.Білкей і Т. Гедзур, студенти О. Білак, О. Колесник.

Доповіді учасників окреслювали питання екології, фізіології та атимікробних властивостей лікарських рослин, поширення антибіотикорезистентних штамів мікроорганізмів у системі «людина – навколишнє середовище», міграції та акумуляції важких металів у трофічних ланцюгах живлення, екологічні й мікробіологічні аспекти культивування енергетичних рослин.

Біологи УжНУ ділилися напрацюваннями з угорськими колегами
Під час конференції

Варто зауважити, що зустрічі й обмін науковими здобутками між ученими країн стали вже традиційними.

Відбулася зустріч і з ректором Ніредьгазського університету, під час якої було досягнуто домовленостей щодо розширення спектру напрямків транскордонних наукових досліджень.

Плідно попрацювавши, наша делегація гарно провела час на екскурсії містом.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.