Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»

А самодіяльна чоловіча хорова капела УжНУ підтвердила звання народної

0 371

Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»

У переддень святого Миколая на біологічному факультеті УжНУ відсвяткували початок новорічно-рідзвяних празникувань. Особливим подарунком для студентів підрозділу став концерт самодіяльної чоловічої хорової капели Ужгородського університету «Боян», яка водночас підтверджувала звання народної.
Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»
Хорова капела «Боян»
Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»
Ярослава Гасинець

Оцінювала роботу хору комісія-журі у складі заступника начальника управління культури облдержадміністрації Ілдико Молнар, викладача циклової комісії «Хорових та музично-теоретичних дисциплін» Ужгородського коледжу культури і мистецтв Олександра Карбованця та завідувача відділу народної творчості та аматорського мистецтва Обласного організаційно-методичного центру культури Ольги Толвай.

Отож першою частиною свята став вражаючий виступ легендарного хору. Декан біофаку Ярослава Гасинець подякувала капелі за прекрасний виступ, зауваживши, що для факультету велика честь – бути присутніми на такій урочистій події.

Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»
Ігор Король

Проректор вишу з науково-педагогічної роботи Ігор Король теж подякував хорові за чудовий спів і подароване присутнім свято, зокрема відзначив, що колектив переконливо довів – він вартий звання народного.

Ілдико Молнар та голова профспілкової організації викладачів та співробітників УжНУ Тамара Суран, своєю чергою, висловили захоплення високим рівнем професіоналізму й цілковитою віддачею своїй справі учасників капели та побажали всім гарно провести свята.

Після хорового концерту факультет перейшов до виступу студентів, присвяченого приходу новорічно-різдвяних свят. Чого тільки не бачила аудиторія того вечора: жартівливі відеопривітання молоді, веселі конкурси, участь у яких із задоволенням брали не тільки студенти, а й викладачі, надзвичайні музикальні виходи перших красунь біофаку, вражаюче світлодіодне шоу й талановиті стендапи. Як відзначає Ярослава Гасинець, цього року до організації й підготовки свята активно долучилися першокурсники, що не може не радувати їхніх старших товаришів.

Прихід новорічно-різдвяних свят на біофаку відзначили з «Бояном»На завершення декан біофаку разом із колегами подякували студентам за плідну працю, привітали з наближенням новорічних і різдвяних свят, відтак влаштували святкову фотосесію.

Юлія Шипович,
фото Тетяни Мойш
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.