Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофак

Дипломи магістрів отримало 69 юнаків та дівчат

0 581

Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофак

Випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної праці. Півтора року навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно – і ось настав довгоочікуваний день, коли 69 магістрантам біологічного факультету УжНУ вручили заповітні дипломи.Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.
Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофак
Володимир Смоланка

На урочистих зборах з вітанням та напутніми словами до випускників звернувся ректор університету Володимир Смоланка, який тепло і сердечно привітав молодь із закінченням навчання. «Щиро вітаю Вас з успішним закінченням рідного університету. Хай доля щедро дарує Вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Досягнувши творчих успіхів, намагайтеся не розгубити студентських друзів, оскільки через багато років зрозумієте, що цей період був найкращим та найнасиченішим.

Пам’ятайте своїх викладачів, які провели вас тернистим шляхом у країну професійних знань і навичок. Несіть гідно статус випускника УжНУ, прославляючи рідну alma mater славетними вчинками та корисними справами», – зауважив ректор.

Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофак

Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофак
Ярослава Гасинець

Декан біологічного факультету Ярослава Гасинець у вітальному слові зауважила: «Головна мета, яку ми ставили перед собою в університеті, – навчити вас думати. Адже багато чого можна вивчити, щось підчитати, знайти в інтернеті, але оцінити, продумати, проаналізувати власною головою, щоб не користуватися штампами, – це головна ознака освіченої людини.

Сподіваюся, ми досягли цієї мети, адже чим більше тямущих людей, тим менше можливостей для маніпуляції свідомістю: з боку мас-медіа, влади та інших потенційних користувачів нашою свідомістю. Саме мисляча людина вміє ефективно використовувати нові знання, самонавчатися і врешті еволюціонувати.

Підкорювати професійні вершини своїх випускників відправив і біофакВаш курс був і залишиться особливим, адже він був курсом, який вирізнявся новаторством, яскравістю, харизматичністю, доброзичливістю, енергійністю та креативністю». Також побажала щастя, стрімкої кар’єри, снаги для амбітних проектів і втілення їх у життя!

Винуватців свята привітали також завідувачі всіх кафедр – професор Л. Фельбаба-Клушина, доценти В. Симочко, Ф. КуртякВ. РошкоМ. Вакерич, які побажали випускникам стати успішними людьми, далекоглядності у рішеннях, високих професійних досягнень і наукових звершень.

Зі святом колишніх магістрантів привітали також їхні молодші колеги – діодним шоу та піснями.

Зі словами вдячності від імені всіх випускників виступили Ольга Федьків та Олександр Євтушенко, які висловили вдячність викладацькому колективу біологічного факультету за роки навчання, за здобуті знання, за яскраві враження, за всі Дні першокурсника, Дні біолога, чудові практики та безцінний досвід!

За інформацією біологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.