Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади

Марія Андрусяк, Юрій Зизич та Аліна Пішкар представлятимуть УжНУ на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з туризму

0 1 010
Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади
Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади
Березень на факультеті туризму та міжнародних комунікацій почався з підбиття підсумків І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з туризму. Переможці захищатимуть честь університету в Чернівцях.

Під час нагородження переможців члени фахового журі наголосили, що учасники продемонстрували високий рівень професійних знань, особисті інноваційні підходи до розробки цікавих туристичних маршрутів, володіння сучасними освітніми технологіями та добру майстерність у процесі створення «Цікавого туристичного маршруту».

Якщо порівняти з минулим навчальним роком, до участі в олімпіаді долучилося більше студентів. За рішенням компетентного журі Всеукраїнської студентської олімпіади з туризму, переможцями стали:

І місце – Марія Андрусяк, студентка 2-го курсу напряму підготовки «Туризм»;

ІІ місце – Юрій Зизич, студент 4-го курсу напряму підготовки «Туризм»;

Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади

 

ІІ місце – Аліна Пішкар, студентка 5-го курсу спеціальності «Туризмознавство»;

ІІІ місце – Леся Мігляс, студентка 5-го курсу спеціальності «Туризмознавство»;

ІІІ місце – Ольга Зобенько, студентка 4-го курсу напряму підготовки «Туризм»;

ІІІ місце – Юлія Король, студентка 4-го курсу напряму підготовки «Туризм».

Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади

 

Один із призерів олімпіади четвертокурсник Юрій Зизич коментує: «На перемогу я не розраховував — просто вирішив перевірити себе. У Чернівцях до цього не був, але чув про це місто багато хорошого, тож поїздка обіцяє бути цікавою.

Через обмеження в часі особисто для мене трохи важким було творче завдання, адже досить складно розробити атрактивний та креативний продукт за 2 години. Багато залежить від натхнення, певне».

Аліна Пішкар також виборола призове місце, тож захищатиме честь нашого університету на 2-му етапі олімпіади. Дівчина розповідає:

Туризмознавці визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади

Аліна Пішкар

«Такий досвід для мене не є чимось новим чи незвичним. Навпаки — не раз брала участь у різних олімпіадах та конкурсах. Цікаво було перевірити залишкові знання, здобуті за університетські роки, тому до вирішення завдань на олімпіаді підійшла з позитивом та креативом. Тема для розробки маршруту (тур українським Поліссям) була для мене зовсім далекою, оскільки практикую розробку турів Ужгородом та по Закарпаттю в цілому. Якщо місце призове, то, мабуть, моя ідея членам журі сподобалася!

Створений триденний автобусний тур «Романтичне Полісся»  включає екстремальну екскурсію Шацькими озерами, СПА-процедури, відвідини замку Любарта, відпочинок в «Українській Швейцарії», подорож Тунелем кохання й декілька інших цікавинок, а також тематичні анімаційні розваги щовечора. Свою кафедру вибрала недарма. У нас завжди цікаво проходять заняття, відвідуємо різноманітні заходи, самі асистуємо на фестивалях. Я вже працюю в галузі туризму третій рік, причому цього року вже на наших теренах. Уся моя діяльність спрямована на розвиток туризму у рідному Ужгороді  та нашому краї. Хочу бачити задоволених людей! Щасливі обличчя! Бо сама цим захоплююся: туризм – це і є моє життя!»

Переможці олімпіади Марія Андрусяк, Юрій Зизич та Аліна Пішкар будуть представляти Ужгородський університет, зокрема факультет туризму та міжнародних комунікацій, на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з туризму, який відбудеться на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Ксенія Шокіна
для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.