Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вчена рада УжНУ обрала делегатів на Всеукраїнський з’їзд вишів

Ужгородський університет на форумі представлятимуть Олександр Рогач та Віталій Сержанов

0 753
Вчена рада УжНУ обрала делегатів на Всеукраїнський з’їзд вишів
Вчена рада УжНУ обрала делегатів на Всеукраїнський з’їзд вишів
6 вересня Вчена рада УжНУ обрала двох делегатів на Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи Олександра Рогача, для роботи Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти – колегіального органу, що уповноважений реалізувати державну політику у сфері забезпечення якості вищої освіти – до його складу треба дообрати двох осіб. Саме для цього й скликається Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів. Ужгородський університет одноголосно обрав делегатами Олександра Рогача та Віталія Сержанова.

Крім цього, Вчена рада підтримала перерозподіл коштів, виділених для Студентської ради УжНУ. Як відомо, кошторис Студради має становити не менше як 0,5 % власних надходжень університету, отриманих від основної діяльності. Цьогорічний кошторис становить 385 тис. грн. Ці кошти відтепер перерозподілили так: 82 600 грн передбачені на матеріально-технічне забезпечення, 230 тисяч – на відрядження студентів, аспірантів (участь у навчально-наукових конференціях, семінарах, тренінгах тощо), 72400 грн – на заходи з організації конференцій, культурно-масових заходів тощо.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.