Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської

Такі проекти корисні не тільки нагодою вдосконалити знання мови, а й відкривають перспективи повноцінної участі в міжнародному освітньому житті

0 1 003
В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської
В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської
За підтримки проекту Британської ради в Україні «Англійська мова для університетів» 29 червня в зеленому корпусі УжНУ викладачі пройшли тестування, що допомагає перевірити свої знання з англійської, а виявлені прогалини відтак підкоригувати.

До участі в такому випробуванні зголосилося 37 охочих із 13 факультетів, відділу міжнародного освітнього та наукового співробітництва й кафедри іноземних мов.

В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської

Тестування

Завідувачка кафедри міжкультурних комунікацій факультету туризму та МК Руслана Жовтані пояснює:

В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської

Руслана Жовтані

«Цей проект призначений допомогти університетам досягти якісного рівня викладання навчальних дисциплін іноземною мовою, а також англійської мови за професійним спрямуванням. Програма спрямована на викладачів мови за професійним спрямуванням та на лекторів».

Такі проекти корисні не тільки нагодою удосконалити знання – вони відкривають перспективи, зокрема можливість брати участь у міжнародному освітньому житті. Крім того, цей проект ще й покликаний допомогти викладачам, котрі викладають фахові дисципліни іноземним студентам, правильно створити робочі програми, організувати навчальний процес.

В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської

Мирослава Лендьел

Перевірити свої знання іноземної мови вирішила й проректор з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел, яка розповіла: «Насправді я дуже хвилююся й відчуваю легкий мандраж. Хочу перевірити свої знання й підтвердити рівень В-2 для здобуття наукового ступеня професора. Це хороший стимул, щоб удосконалювати  володіння англійською».

Учасники тестування були поділені на 2 групи й виконували завдання по черзі й у кілька етапів. Після інструктажу свої знання доводили протягом 4 годин!

В УжНУ перевіряли викладачів на знання англійської

Людмила Коваль

«Цей проект спрямований на те, щоб допомогти викладачам методично, зокрема скоригувати навчальні програми, підібрати той матеріал, який потрібен для вивчення мови не на мовнопрофільних факультетах. Завдання класичні: охоплюють аудіювання, читання (для перевірки граматики і словникового запасу), письмо та мовлення. В інтернеті є демо-версія програми, тож учасники тестування попередньо могли ознайомитися з типовими завданнями», – зауважує викладач факультету туризму та МК Людмила Коваль.

Після тестування є можливість пройти тренінги, де можна удосконалити свої знання на практиці. Із викладачами працюватимуть експерти, що допоможуть налагодити не тільки практичну діяльність, а й роботу з документацією. Експерт відвідуватиме лекції та практичні, вестиме живий діалог для поліпшення якості навчання в нашому університеті.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.