Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

21-й випуск магістрів економічного факультету – з дипломами

Підрозділ попрощався з понад півсотнею новоспечених фахівців

0 136

21-й випуск магістрів економічного факультету – з дипломами

Факультет, куди повертаються по другу освіту або й по другу спеціальність, випустив магістрів. Цими днями економічний попрощався з понад півсотнею новоспечених фахівців.

Першим до випускників звернувся декан підрозділу Віталій Сержанов: «Я переконаний, що наші випускники-магістри знайдуть гідне місце в житті. Сьогодні диплом магістра отримують не лише ті, хто має спеціальність економіста – для багатьох це вже друга освіта. Але для того, щоб досягти успіху в різноманітних сферах життя, потрібно розуміти основи економіки. Багато чую, що в Україні забагато економістів. Насправді ж в Україні бракує фахових економістів, професіоналів своєї справи. І я впевнений, що наші випускники будуть запитаними на ринку праці. Нехай щастить!»
21-й випуск магістрів економічного факультету – з дипломами
21-й випуск магістрів економічного факультету – з дипломамиПрофесор, завідувач кафедри економіки і підприємництва Василь Мікловда у вітальному слові зауважив: «Наші випускники мають високий рівень підготовки, і свідченням цього є те, що багато з них мають дипломи із відзнакою. Пам’ятайте, що найвищою винагородою викладачів є хороші відгуки про наших випускників від їхніх колег та роботодавців. Моя вам головна порада: хай де б ви працювали, потрібно робити все, щоб бути хорошим професіоналом і порядною, доброю і щирою людиною – в такому разі вас будуть цінувати й поважати. Нехай ваші дипломи приносять радість і дарують упевненість у собі».

До вітань від імені кафедри фінансів і банківської справи також долучилася професорка, завідувачка кафедри Віра Варцаба, а від імені кафедри обліку і аудиту випускників привітав професор, завідувач кафедри Йосип Даньків.

Зі словами подяки до викладачів, батьків та однокурсників звернулися й самі студенти, адже роки навчання залишили їм чималий багаж знань та надійних людей поруч.

Факультет випустив майже 60 магістрів спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Вітаємо!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.