Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Психологи УжНУ дізнавалися про специфіку діяльності Центру пробації

Очільник закарпатської філії установи Віталій Мураль розповів про особливості роботи, зокрема досудову наглядову та пенітенціарну діяльність

0 269
Студенти-психологи з Віталієм Муралем
Студенти-психологи з Віталієм Муралем
У рамках дисципліни «Юридична психологія» відбулася зустріч студентів спеціальності «Психологія» з начальником філії Центру пробації в Закарпатській області, підполковником внутрішньої служби Віталієм Муралем.

Гість розповів про особливості роботи установи, здобуті результати, а також досудову наглядову та пенітенціарну діяльність. Наголосив на перевагах системи пробації. Особливо студентів зацікавили можливості проходити практику на базі Центру пробації й долучатися до волонтерської роботи.

Уляна Михайлишин та Віталій Мураль
Уляна Михайлишин та Віталій Мураль

Звичайно, Віталій Володимирович обговорив з молоддю і власне особливості роботи психолога в установі та роль психологічних знань у цій сфері.

Відтак з підполковником Віталієм Муралем поспілкувалася завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин. Під час зустрічі торкалися питання дальшої співпраці, зокрема й можливості проходження практики нашими студентами на базі Центру. Особливо цікавою видалася перспектива проведення емпіричних досліджень студентами під час написання бакалаврських та магістерських робіт на базі установи. 

Тож сподіваємося на плідну та ефективну співпрацю, завдяки якій випускники кафедри психології матимуть ще більше можливостей для професійного розвитку і самореалізації.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.