Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представниці правничого підрозділу УжНУ підвищували кваліфікацію на з’їзді Асоціації юридичних клінік України

Наскрізна тема заходу полягала у підвищенні ролі правопросвітницької діяльності юрклінік та пошук нових моделей роботи

0 160

Представниці правничого підрозділу УжНУ підвищували кваліфікацію на з’їзді Асоціації юридичних клінік України

4–5 жовтня викладачки-кураторки Юридичної клініки УжНУ Марина Когут та Мирослава Зан взяли участь у ХІІ з’їзді Асоціації юридичних клінік України. Захід відбувся за підтримки власне АЮКУ, Української фундації правової допомоги та Української гельсінської спілки з прав людини, проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору» й інформаційних партнерів – всеукраїнської правової газети «Юридичний вісник України» та юридичного видавництва «Юрінком Інтер». З’їзд відбувся на базі Білоцерківського національного аграрного університету.
Марина Когут та Мирослава Зан
Марина Когут та Мирослава Зан

Представляючи Юридичну клініку УжНУ, Марина Когут та Мирослава Зан узяли участь у затвердженні нових редакцій базових документів діяльності юридичних клінік. Також під час заходу були проведені паралельні панелі, творчі майстерні та виступи іноземних спікерів.

Цьогорічний з’їзд відбувся в оновленому форматі. Основну увагу приділили зміні моделі управління з вертикальної на горизонтальну, що означає співпрацю та можливість кожного бути лідером у своєму регіоні. Першого дня зібрання учасникам презентували проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору».

Загалом два дні з’їзду були присвячені підвищенню кваліфікації кураторів та консультантів клінік: обговорювали важливі проблеми, колеги ділилися досвідом надання консультацій. Наскрізна тема заходу полягала у підвищенні ролі правопросвітницької діяльності юридичних клінік та пошук нових моделей роботи.

Захід відбувся в дружній атмосфері, чому посприяло й чудове місто Біла Церква.

Представниці правничого підрозділу УжНУ підвищували кваліфікацію на з’їзді Асоціації юридичних клінік УкраїниЗа підсумками роботи з’їзду Юридична клініка УжНУ склала план заходів підвищення рівня правоосвіти жителів Ужгорода та Закарпатської області, серед яких – правопросвітницькі лекції, семінари та інтерактиви з учнями шкіл, а також консультація громадян.

За інформацією юридичного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.