Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Досвід творення інформаційно-комунікаційного простору УжНУ переймали колеги з Івано-Франківського національного техуніверситету нафти і газу

На думку іванофранківців, сайт Медіацентру вигідно вирізняється в інформаційному полі українських вищих закладів освіти, тому їх візит до УжНУ зовсім не випадковий

0 1 309
27 листопада в Ужгородський національний університет завітали гості з Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, а саме представники відділу інформації та зв’язків з громадськістю вишу. Мета візиту – обмін досвідом у сфері медійного забезпечення функціонування вишу.
Під час зустрічі в Медіацентрі
Під час зустрічі в Медіацентрі

Делегація на чолі з начальником зазначеного відділу Іваном Ковбанюком спершу навідалася до Інформаційно-видавничого центру УжНУ, де поспілкувалися з його директором Василем Ільницьким. Керівник підрозділу ознайомив гостей зі структурою центру, особливостями його функціонування, організацією роботи, також познайомив з редакцією офіційного сайту УжНУ, розповів, як працює онлайн-платформа.

Відтак усі разом завітали до редакції Медіацентру УжНУ. Головний редактор Василь Путрашик, своєю чергою, ознайомив колег з історією підрозділу – починаючи від зародження самої ідеї (у згодом директорки МЦ Галини Шумицької) та мотивів створення, акцентувавши на ініціативі знизу вгору, а не навпаки. Розповів також про організацію роботи редакції, її працівників, співпрацю з факультетами й позауніверситетськими структурами, зокрема медійними, створені інформаційні продукти, серед яких не лише текстові матеріали, а й оригінальний відеоконтент, зокрема й документальні науково-популярні фільми.

Гості цікавилися, як налагоджена й підтримується комунікація редакції з іншими підрозділами вишу, технічною складовою роботи онлайн-видання. Також відзначили дизайнерське оформлення сайту, його добре продуману структуру, різнотематичне інформаційне наповнення. Зауважили: сайт Медіацентру вигідно вирізняється в інформаційному полі українських вищих закладів освіти, веб-ресурси котрих  перед тим гості уважно промоніторили, тож їх візит саме до УжНУ зовсім не випадковий.

Поспілкувавшись, зробили фото на пам’ять й рушили знайомитися з редакцією газети «Погляд».

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.