Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті ІТ пропонують курс у галузі технологій машинного навчання та обробки великих даних

Курс викладатиме досвідчений спеціаліст з більш ніж 12-річним стажем у сфері ІТ Олександр Голота

0 330

На факультеті ІТ пропонують курс у галузі технологій машинного навчання та обробки великих даних

Розвиток ІТ-сектору в останні роки спричинив значне ускладнення технологій для обробки великих масивів даних. З’являється щораз більше інструментів і методик, розібратися у яких цікаво, проте водночас може бути й складно, особливо коли не зрозуміло, з чого почати. Зі зростанням інтересу до галузі, технології машинного навчання й обробки великих даних стають все більш популярними.

У відповідь на цю потребу ми розробили курс для студентів, який складається з двох зустрічей, що відбудуться 13 та 20 лютого о 13 годині на факультеті інформаційних технологій у 148 аудиторії. Окрім цього можна буде приєднатися онлайн за посиланням https://meet.google.com/vzh-rrkz-kyy.

У рамках цього курсу ми пропонуємо вступне заняття, на якому з практичної точки зору будуть розглянуті ключові технології в галузі обробки великих даних та машинного навчання. Серед тем, які будуть охоплені, Big Data (зокрема Spark, Hadoop, Databricks, Flink, Kafka тощо) та Machine Learning (зокрема класифікацію дерев, кластеризацію, нейронні мережі, моделі, подібні до GPT, та інші).

Курс викладатиме досвідчений спеціаліст з більш ніж 12-річним стажем у сфері ІТ Олександр Голота. Його досвід і знання гарантують глибоке занурення в предмет і дають змогу студентам здобути актуальні знання, які будуть корисними у їхній майбутній кар’єрі. Більш докладну інформацію про викладача та його професійний досвід можна переглянути в його профілі на LinkedIn.

Цей курс стане чудовим стартом для тих, хто хоче зрозуміти основи та практичне застосування сучасних ІТ-технологій, відкриваючи шлях до наступного вивчення й спеціалізації в галузі машинного навчання та обробки великих даних.

За інформацією факультету інформаційних технологій
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.