Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

«А Сотню вже зустріли небеса»: у Науковій бібліотеці УжНУ відкрили виставку пам’яті Героїв Революції Гідності

Тематична експозиція в читальній залі книгозбірні триватиме ще десять днів, тож усі охочі можуть ознайомитися з представленою літературою

0 147
Восьмий рік поспіль 20 лютого Україна схиляє голову перед пам’яттю Небесної Сотні – Героїв, які віддали життя за свободу свого народу. З їхньої жертви почалася нова сторінка в історії нашої країни.

В Ужгородському університеті також долучилися до вшанування пам’яті Героїв: студенти поклали квіти до Пам’ятного знаку борцям за свободу і незалежність України, а працівниці універсальної читальної зали Наукової бібліотеки вишу підготували книжкову тематичну виставку з фондів книгозбірні «А Сотню вже зустріли небеса».
«А Сотню вже зустріли небеса»: у Науковій бібліотеці УжНУ відкрили виставку пам’яті Героїв Революції Гідності
Заступниця директора книгозбірні УжНУ Вікторія Воробець зауважує:

– Дуже важливо пам’ятати про події Революції Гідності, Небесну Сотню, війну, яка триває. Особливо молоді, адже саме для того, щоб вона жила у ВІЛЬНІЙ країні, і  були принесені такі жертви.

Війна, до слова, торкнулася й нашого колективу: чоловік завідувачки відділу головного абонементу нашої бібліотеки Ірини Лопіт, Василь, медик за фахом, був у Дебальцівському оточенні. Ці страшні болісні дні ми переживали разом… Дякувати Богу, він повернувся живим.

На жаль, у зв’язку з дистанційним навчанням відвідувачів у бібліотеці нині не багато, тому бібліотекарі читальної зали підготували і віртуальну виставку «Полеглі Герої Небесної Сотні» для нашої фейсбук-сторінки.

Тож охоплюємо аудиторію максимально.

Тематична виставка у читальній залі Наукової бібліотеки триватиме ще десять днів, тож усі охочі можуть ознайомитися з представленою літературою.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.