Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вийшов друком біобібліографічний покажчик «У царині художнього слова»

У виданні вміщено бібліографію праць Надії Ференц у галузі критики і літературознавства, нариси про саму авторку, автографи, залишені на книжках домашньої бібліотеки науковиці, фотогалерею

0 74

Вийшов друком біобібліографічний покажчик «У царині художнього слова»

Нещодавно у Видавництві Олександри Гаркуші побачив світ біобібліографічний покажчик «У царині художнього слова», створений провідною фахівчинею й ст. викладачкою кафедри української літератури УжНУ О. Чижмар і працівницями бібліографічного відділу Наукової бібліотеки Ужгородського університету О. Бряник та О. Хаван.

Покажчик присвячено життю і творчій діяльності Надії Станіславівни Ференц – кандидатки філологічних наук, доцентки кафедри української літератури УжНУ, відомої на Закарпатті критикині і літературознавиці. У виданні вміщено бібліографію праць Надії Ференц у галузі критики і літературознавства, нариси про саму авторку, автографи, залишені на книжках домашньої бібліотеки науковиці, фотогалерею.

У працях Надії Ференц проаналізовано багатогранний доробок письменників краю – від книжок фундаторів української літератури на Закарпатті до творчості сучасних майстрів художнього слова. Видання стане добрим підґрунтям для всіх, кого цікавить літературний процес в Україні й на Закарпатті зокрема.

Вступну статтю до покажчика підготувала провідна фахівчиня та старша викладачка кафедри української літератури Ольга Чижмар.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.