Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Після 4 етапів університетської спартакіади в загальнокомандному заліку лідирують айтівці УжНУ

Друге місце в переліку поки що ділять представники факультету історії та міжнародних відносин і фізичного факультету, третіми йдуть юристи УжНУ

0 289
Вже кілька тижнів в Ужгородському університеті триває ХІІ щорічна спартакіада викладачів і співробітників.
Переможці змагання з бадмінтону
Переможці змагання з бадмінтону

Нагадаємо, що перше місце торік, в ХІ спартакіаді, у загальнокомандній першості виборола команда факультету інформаційних технологій.

Цьогоріч уже промайнули чотири види змагань – з бадмінтону, шашок, шахів та настільного тенісу. Досягнення факультетів університету зафіксовані у пропонованій таблиці.

Переможці змагання з шашок
Переможці змагання з шашок

Як випливає з таблиці, команда факультету інформаційних технологій посіла 5-е місце в змаганнях з бадмінтону, 1-е − з шашок, 2-е – з шахів, 2-е – з настільного тенісу. Тож поки що факультет інформаційних технологій лідирує в загальнокомандному заліку.

Переможці змагання з шахів
Переможці змагання з шахів

Серед найбільш активних спортсменів цього факультету – старші лаборанти Петро Яворський та Анастасія Беца, начальник ЦІТ Олексій Куруца, доценти Ігор Лях, Олександр Левчук та Василь Пецко, завідувачі кафедр Юрій Білак та Олександр Міца.

Особливо варто відзначити спортивні заслуги Олександра Міци, який узяв участь у всіх спортивних змаганнях факультету. Без перебільшення, як в олімпіадному програмуванні, так і в спортивних змаганнях пан Олександр є факультетським Гердом Мюллером чи Едуардом Стрєльцовим. Утім, щоб нападник забивав голи, потрібна чітка і узгоджена робота усієї команди. Що наразі й демонструє гурт факультету інформаційних технологій.

Переможці змагань з тенісу
Переможці змагань з тенісу

Друге місце в переліку поки що ділять представники факультету історії та міжнародних відносин і фізичного факультету, третіми йдуть юристи УжНУ.

Бажаємо успішних виступів у наступних спортивних змаганнях усім підрозділам рідного університету!

За інформацією завідувач кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.