Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Близько 7 кілограмів монеток зібрали ужнівці у рамках благодійної акції «Монетки дітям»

0 114
Монети номіналом 25 копійок давно вийшли із обігу, однак їх можна спрямувати на благодійність. Цим зайнявся Волонтеріат УжНУ і ось результати.

Протягом 2 тижнів вересня в університеті тривав збір монеток, що вийшли із обігу. Скриньки для збору коштів стояли у ректораті, в головному корпусі УжНУ на БАМі та зеленому корпусі, у гуртожитку №4, на ФІМВ та ФПО, а також у природничо-гуманітарному коледжі.

Ганна Мелеганич
Ганна Мелеганич

«Ми робили акцент саме на монетках номіналом 25 копійок, адже саме про них ішлося в ініціативі Нацбанку України. Всі зібрані гроші, що українці зберігають вдома, передадуть на лікування онкохворих дітей країни. Однак приносили і інші монетки, що вже не ходять: по 5 та 10 копійок. Загалом ми зібрали близько 7 кг монет. У фінансовому еквіваленті це майже 700 гривень. Хоч сума і незначна, але насправді це дуже багато монет. Дякую від імені Волонтеріату УжНУ всім, хто зробив свій хай і невеликий, але насправді дуже вагомий внесок у здоров’я нашого майбутнього покоління», – каже координаторка Волонтеріату УжНУ Ганна Мелеганич.

Волонтеріат УжНУ також висловлює подяку локальним координаторам акції: викладачці суспільних дисциплін коледжу УжНУ Катерині Сілантьєвій-Папп,  заступнику директора з навчально-виховної роботи ПГК Крістіанові Паппу, провідній спеціалістці деканату ФПОДП Маріанні Логойді, студентці 3 курсу ФМЦТ Ані Саган, координаторці Волонтеріту УжНУ, доцентці ФІМВ Ганні Мелеганич.

Із краплин складається океан. Пам’ятайте про це наступного разу, коли вагатиметеся, чи варто відправляти бодай 5 гривень на допомогу нужденним.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.