Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доброго вечора, ми з УжНУ: Волонтеріат продає патріотичні футболки і кепки для допомоги ЗСУ та ВПО

Придбати волонтерську продукцію можна в будні у холі ректорату

0 470

Доброго вечора, ми з УжНУ: Волонтеріат продає патріотичні футболки і кепки для допомоги ЗСУ та ВПО

Волонтеріат УжНУ допомагає українцям заявляти про свою позицію та підтримувати Збройні сили України і внутрішньо переміщених осіб, що проживають в університетських гуртожитках. випускають футболки та кепки з популярними написами про війну в Україні, а 100% вторгованих коштів спрямовують на допомогу армії. Більше в коментарі Медіацентру розповіла голова правління ГО «Волонтеріат УжНУ» Крістіна Товт.

Зі слів п. Крістіни, у перші дні хвиля допомоги була надзвичайно потужна, але люди виснажуються, в них закінчуються ресурси. Тому Волонтеріат УжНУ, який із першого ж дня повномасштабної війни допомагає фронту та внутрішньо переміщеним особам, знайшов альтернативний спосіб забезпечення і почав випускати мерч.

«Чому саме футболки і кепки? Бо це речі, які носять майже всі, — пояснює Крістіна. — Йде літо, і всі у пошуках одягу з коротким рукавом. Ще до 2014 року не було такого попиту на патріотичні написи і символіку, а тепер, у 2022-го, бачимо справжній бум».

Доброго вечора, ми з УжНУ: Волонтеріат продає патріотичні футболки і кепки для допомоги ЗСУ та ВПО Серед пропонованого мерчу написи знайдете різні: від вказівки напрямку русскаму ваєннаму караблю без цензури до більш стриманих «Моя хата всюди», «Доброго вечора, ми з України», «Bayraktar», «Pray for Ukraine» тощо.

Крістіна зауважує: «Щодо футболок із матом, то навіть на просторах соцмереж багато суперечок. Вважаю, що треба на це реагувати як на можливість висловити громадянську позицію — у когось вона саме така. Однак у нас більшість варіантів цензурні, тож кожен знайде те, що йому до душі. Особисто я не за мат, але навіть психологи вважають, що нецензурна лексика допомагає вивільнити негативну енергію до ворога й висловити підтримку нашим Захисникам».

Розміри тут є і на Дюймовочку, і на Шрека — від найменшого до найбільшого. Також з’явилися дитячі моделі й сімейні о́брази. Кольори базові — чорний і білий. Крістіна додає, що на замовлення за день-два можуть виготовити будь-яку футболку з вашим написом.

Придбати футболки й кепки можна в будні у холі ректорату. За потреби звертайтеся за телефоном: 095 159 15 45 (Анастасія) чи пишіть на сторінку Волонтеріату УжНУ у Фейсбук.

Вартість: 500 грн – футболка, 350 – кепка.

Виторг витрачають на турнікети, рації та інші потреби війська, особливо на дефіцитні речі, а також частково на потреби вимушених переселенців, що мешкають в університетських гуртожитках.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.