Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доцентка факультету МЕВ підвищувала кваліфікацію на курсах іранського університету Азад

Професорам іранського вишу вдалося згуртувати українську та іранську академічну спільноту, створити особливу атмосферу навчання й донести до слухачів інформацію під новим кутом зору

0 127

Доцентка факультету МЕВ підвищувала кваліфікацію на курсах іранського університету Азад

Заступниця декана з навчально-методичної роботи факультету міжнародних економічних відносин, доцентка кафедри теорії та практики перекладу Антоніна Девіцька пройшла навчальний онлайн-курс «Шлях до успішної кар҆’єри: курс для викладачів іноземних мов» (GetSet for Successful Career Course), організований у рамках співпраці кафедри іноземних мов факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Сумського державного університету та Ісламського університету Азад (Тегеран, Іран). Курс підвищення кваліфікації зібрав близько сотні викладачів з українських та іранських університетів.

Професорам іранського університету, головним презентерам курсу, доктору Аббасьяну і доктору Бех-Афарін Парпінчі щирим і відкритим бажанням поділитися своїми знаннями вдалося згуртувати українську та іранську академічну спільноту, створити особливу атмосферу в навчанні і донести до слухачів курсу інформацію під новим кутом зору. Протягом майже місяця, а саме з 10 листопада до 3 грудня, учасники програми відвідували заняття, ставили запитання, виконували завдання й ділилися досвідом наукових досліджень.

За результатами навчання та успішно виконаного індивідуального завдання на курсі підвищення кваліфікації для викладачів іноземних мов «Шлях до успішної кар’єри» учасникам було видано сертифікати про навчання англійською мовою.

Новий і цінний досвід партнерства з іранським університетом є можливістю не лише здобути нові знання, а й торкнутися до культурної складової викладання в університетах Ірану.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.