Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет інформаційних технологій організовує лекції від провідних фахівців інших вишів і наукових установ

1 травня зі студентами наживо поспілкуються провідні фахівці інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАНУ та Київського національного університету імені Тараса Шевченка

0 238
Факультет інформаційних технологій Ужгородського університету активно залучає до читання лекцій провідних фахівців інших вишів і наукових установ, зокрема Сергія Машталіра, Сергія Доценка та інших. Сьогодні, 19 квітня, для першокурсників ФІТ лекцію про динамічне програмування прочитав доцент Житомирського державного університету імені Івана Франка Сергій Жуковський.

Факультет інформаційних технологій організовує лекції від провідних фахівців інших вишів і наукових установУ понеділок, 1 травня, у конференц-залі «зеленого» корпусу, що на вулиці Заньковецької 89Б, читатимуть лекції наживо провідні фахівці інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАНУ та Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Теми дуже актуальні, пов’язані з логістикою, аналізом даних у період війни та інтелектуальними іграми. Тож запрошуємо послухати їх усіх охочих.

Докладна інформація – на інформаційному слайді.

За інформацією завідувача кафедри інформаційних
управляючих систем та технологій Олександра Міци
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.