Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-журналісти організували розмовний клуб англійської мови на філологічному факультеті

Перепусткою на цікаві благодійні студентські зустрічі, під час яких і відпочинеш, й ефективно проведеш час, є донат на ЗСУ. Долучайтеся!

0 171
Студенти-учасники другого засідання клубу
Студенти-учасники другого засідання клубу
Щочетверга на філологічному факультеті УжНУ можна вдосконалити знання з англійської, поспілкуватися з однолітками на різноманітні теми та зробити добру справу. Студенти відділення журналістики ініціювали розмовний клуб, під час якого переглядають фільми, серіали, грають в ігри, спілкуються на актуальні теми. Своєрідною перепусткою до клубу є бажання навчатися нового, розвиватися й підтримувати наших воїнів – зробити донат на ЗСУ в будь-якому розмірі.

Ідея такого клубу виникла в студентів першого курсу відділення журналістики Максима Галашка й Анастасії Джупіни, а допомагає їм третьокурсник Дмитро Воробйов.

«Бажання організувати розмовний клуб з’явилося спонтанно. Нам хотілося зібрати кошти на потреби ЗСУ й водночас залучити студентів до якихось активностей, щоб університетське життя стало цікавішим і в ньому були не тільки пари. Час летить дуже швидко, а спогади лишаються з нами назавжди. Так виникла ідея ініціювати щось корисне для захисників, а також для студентів», – розповів Максим Галашко.

Студенти-журналісти організували розмовний клуб англійської мови на філологічному факультетіЗа підсумками голосування в гугл-формі молодь обрала місце і час – четвер, 18.00, 429 аудиторія (головний корпус УжНУ).

Для швидкого інформування та взаємодії між студентами створили телеграм-канал. Тут анонсують теми розмовних клубів, фільми та серіали.

Метою клубу є не тільки навчання, а й допомога ЗСУ. Передбачено інші заходи, про які студенти інформуватимуть додатково.

Молодь ініціювала збір на потреби військових (монобанка, номер карти 5375 4112 0532 5249). Кожен, навіть найменший внесок у 20-50 грн є кроком до наближення нашої перемоги! Ви можете зробити донат на вказаний рахунок або будь-який інший і показати скрин перед початком клубу.

Запрошуємо приєднатися до цікавих благодійних студентських зустрічей, під час яких будемо відпочивати та ефективно проводити час!

Анастасія Джупіна, студентка 1 курсу відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.