Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет суспільних наук відзначив дипломами 209 магістрів

23-є випускників заслужили на документи про здобуття вищої освіти з відзнакою

0 278

Факультет суспільних наук відзначив дипломами 209 магістрів

Цього року факультет суспільних наук випустив рекордну кількість магістрів — 209. З них 23-є заслужили на документи про здобуття вищої освіти з відзнакою. Урочисте вручення відбулося 9 лютого у великій залі ректорату УжНУ.

Факультет суспільних наук відзначив дипломами 209 магістрівПісля виконання національного Гімну України й хвилини мовчання у пам’ять про загиблих воїнів — урочисто відкрили церемонію вручення.

Юрій Остапець
Юрій Остапець

Першим вітав випускників декан факультету Юрій Остапець: «Сьогодні у вас і свято, і сльози. Я сподіваюся, що сльози радості; сльози, які пов’язані з тим, що ви вступаєте у доросле життя. У кожного воно буде різне, але хотілося б, щоб ви завжди пам’ятали про Альма-матер, яка дала вам путівку у це життя. Хочеться побажати, щоб кожен із вас, ідучи своєю дорогою, досягнув вершини у професійній кар’єрі. Нехай ваша діяльність буде наповнена життєвою енергією та злагодою. Успіхів вам у всіх починаннях!»

Мирослава Лендьел
Мирослава Лендьел

З вітальним словом до випускників звернулася й проректорка УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Палітра спеціальностей нашого факультету надзвичайно широка, і кожна має свою історію. Такого складного випуску, як цього року, — ще не було. Нам удалося подолати багато перешкод і викликів воєнного часу. Кожен з нас відчував відповідальність за той фах, який здобуваєте, а ми вам надаємо. Ви є тими фахівцями, які будуть відбудовувати, відновлювати, робити кращою нашу державу. Усі професії, які готувалися для мирного часу, — необхідні і в умовах воєнного. Ми бажаємо вам залишатися чудовими людьми, які завжди дбають про своїх рідних і своє оточення!»

Юрій Ковач
Юрій Ковач

До привітання долучився начальник управління організаційної роботи та забезпечення діяльності керівництва Закарпатської ОВА Юрій Ковач, який до того ж був одним із перших випускників спеціальності «Політологія». «Бажаю вам добре відпочити і з новими силами братися до викликів реального життя. Війна скоро закінчиться, і на нас з вами чекатиме дуже багато роботи. Ваші спеціальності матимуть великий попит у нашій державі. Хочу побажати, щоб ви жили, трудилися і розвивалися так, щоб вашим батькам, учителям і викладачам не було соромно за вас. Хай Бог допомагає у всіх справах та починаннях. У добру путь!» – наголосив пан Юрій.

Микола Трофименко
Микола Трофименко

Наступним звернувся до випускників заступник начальника Західного міжрегіонального управління НАДС з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Микола Трофименко: «Сьогодні ви здобули певний фах. Фах, який дасть можливість себе забезпечувати надалі в житті. Ви справді вчилися не так, як це робили до вас, зате набули важливу навичку — вчитися самостійно.

Анастасія Пентек
Анастасія Пентек

Університет дає добру базову освіту, але ми повинні постійно вчитися й далі. Хай це вміння у вас збережеться. Це ще не кінець – лише гарний початок всього того, чого зможете досягти. Хочу побажати, щоб результати вашої праці приносили винятково приємні емоції і давали мотивацію розвиватися».

Анастасія Пентек, начальниця головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області побажала випускникам мирного неба й щастя у їх самостійному житті та запросила всіх охочих на роботу до установи, яку очолює.

Світлана Якімеліна
Світлана Якімеліна

Начальниця служби у справах дітей Закарпатської ОВА Світлана Якімеліна також приєдналася до вітальних слів: «За кілька хвилин ви отримаєте дипломи. А це означає, що позаду залишиться якийсь один етап життя, а попереду буде інший. Хочу вам щиро побажати любити свою роботу, щоб вона вам приносила задоволення.

Володимир Попович
Володимир Попович

Не забувайте відпочивати й приділяти увагу собі. Постійно розвивайтеся і не стійте на місці. Ну й останнє — гідної заробітної плати!».

Вітали магістрів також студенти факультету, які підготували кілька вокально-інструментальних номерів.

Від імені випускників до присутніх звернувся магістр спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Володимир Попович, який подякував керівництву факультету й викладачам за їх роботу, знання і досвід, студентам – за дружбу й чудові спільні моменти, а студентській раді та профкому студентів – за організацію дозвілля.

Дипломи студентам вручали Мирослава Лендьел, Микола Трофименко, Світлана Якімеліна та завідувачка кафедри психології Уляна Михайлишин.

Наостанок випускники разом із викладачами піднялися на сцену, щоб зробити спільне фото й підкинути конфедератки.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.