Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

ФІМВ та кафедра БАММ налагоджують міжнародну співпрацю: результати участі в заходах Міжнародного тижня ISIM Business School

0 193

ФІМВ та кафедра БАММ налагоджують міжнародну співпрацю: результати участі в заходах Міжнародного тижня ISIM Business School

З 27 травня до 2 червня делегація факультету історії та міжнародних відносин у складі декана Віталія Андрейка, його заступниці з міжнародної співпраці Олесі Бенчак, професорки кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту Олени Зарічної, доценток кафедри бізнес-адміністрування, маркетингу та менеджменту Вікторії Бондаренко та Оксани Курей представляли УжНУ на конференції й круглих столах під час Міжнародного тижня ISIM Business School у м. Ніцці (Франція).

Під час заходів – великих колективних і групових тематичних – обмінювалися досвідом представники провідних європейських закладів вищої освіти з Польщі, Фінляндії, Італії, Португалії, Чехії, Іспанії, Хорватії, Словенії, Угорщини, Болгарії, Румунії, Німеччини та ін.

На відкритті Міжнародного тижня Віталій Андрейко й Оксана Курей ознайомили всіх присутніх із історією, структурою та результатами роботи університету загалом, та ФІМВ і кафедри БАММ зокрема. Обговорили також проблеми, які виникли в українській вищій освіті через російсько-українську війну.

Круглі столи були організовані за проблемним принципом для обміну досвідом і результатами застосування передових практик у сферах управління закладами, міжнародної співпраці та міжнародної мобільності студентів і викладачів, а також в науково-дослідницькій сфері.

ФІМВ та кафедра БАММ налагоджують міжнародну співпрацю: результати участі в заходах Міжнародного тижня ISIM Business SchoolОкремим питанням стало обговорення перспектив співпраці в рамках міжнародних проєктів. Так, представниками нашої делегації були попередньо визначені можливості співпраці з таким закладами, як Silesian University of Technology (Польща), UAS Baltazar Zapresic (Хорватія), University of Valladolid (Іспанія), Wroclaw University of Science and Technology (Польща), Vilnius Gediminas Technical University (Литва), Tomas Bata University in Zlin (Чехія), Romanian American University (Румунія), Friedrich-Alexander University (Німеччина) та багатьма іншими.

Загалом стажування в рамках Міжнародного тижня ISIM Business School виявилося надзвичайно плідним та інформативним щодо нових знань, знайомств, налагодження контактів. Участь у таких заходах допомагає, з одного боку, професійному й компетентнісному зростанню учасників, а з іншого – ефективній промоції здобутків української вищої освіти загалом і, звичайно, Ужгородського університету та його підрозділів зокрема.

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.